11 Ocak 2014 Cumartesi

Tatar Ramazan 26.Bölüm Fragmanı izle ATV


Tatar Ramazan 26.Bölüm Özeti
Ramazan idama mahkûm edilmiştir. Ramazan'ı seven herkesin yüreği öfke ve isyanla dolar. Elmas, Alin'e bir daha yoluna çıkmayacağına dair söz verir ve gider. Alin bunun bir veda olduğunu anladığında artık çok geçtir. Elmas, aynı yola baş koyduğu ağabeyi Ramazan'ı ölümde de yalnız bırakmamaya kararlıdır. Kendi ayaklarıyla gidip teslim olur. Ramazan koğuştan içeri giren Elmas'ı görünce öfkeden deliye döner. Onun yaşamak yerine ölmeyi seçmesini kabullenemez... Haber çabuk yayılır. Ertuğrul hem Ramazan hem de Elmas'ı kurtarabilmek için bütün bağlantılarını kullanmaktadır. Emir ise Elmas hakkında geçmişte verilmiş olan idam kararının bir an önce uygulanması için uğraşır. Hapishane içinde gerginlik tırmanmaktadır. Cezaevinin en ünlü kabadayısı Adıyamanlı Burhan, Ramazan'a gücünü ispat etmek istemektedir. Ancak bunun için Elmas, Çavuş ve Akseli'yi sıkıştırıp gözdağı vermekle çok büyük hata yapar. Ramazan ve arkadaşlarını zapt edemeyen Müdür Dilaver ise otoritesini kabul ettirmek için yeni yollar aramaktadır... Ramazan için verilen kararı öğrenen Ayşe'nin zaten bozuk olan ruh sağlığı daha da kötüleşir. Akli dengesinden şüphe edildiği için hastaneye kaldırılır. Bu sırada Fehmi, Ayşe'nin evine yerleşmekle meşguldür. Ablasının tüm mal varlığını ele geçirmek için planlar yapmaktadır... Ve Emir'in uğraşları sonucunda korkulan gün beklenenden çok daha önce gelir. Cezaevinin avlusuna darağacı inşa edilir. Ramazan'ın bütün çabalarına rağmen, can dostu, kardeşi Elmas infaz edilecektir!
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 19 Ocak'da ekrana gelecek olan tatar ramazan 26.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/tatar-ramazan-26-bolum-fragmani.html

Sana Bir Sır Vereceğim 27.Bölüm Fragmanı 19 Ocak FOX


Sana Bir Sır Vereceğim 27.Bölüm Özeti
Aylin’in ölümü herkesi derinden etkiler. Olayların üzerinden haftalar geçmesine rağmen ailenin acısı hafiflememiştir. Tilki’nin evi terk etmesiyle dertlerine bir yenisi daha eklenir. Artık hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır. Tilki, hayata dair tüm umudunu kaybetmiştir. Tek amacı bir an önce Aylin’e kavuşmaktır. Ölümü kendisine bir çıkış yolu olarak görmektedir. Bunun için de sürekli başına bela açmaktadır. Mehmet geçinmek için yeni bir iş ararken, Burak da aile bütçesine katkıda bulunmak için çalışmaya karar verir. Burak’ın yeni işi onun için güzel tesadüflerin de kapısını aralar. Levent ile Meltem yeni ve özgür hayatlarına ayak uydururken, Savaş da hala olayların etkisini üzerinden atabilmiş değildir. Tek istediği hapishanedeki Büyük Abi’yi öldürüp Duru’nun intikamını almaktır. Bunun için hayatını tehlikeye atacak bir plan yapar. Tilki yine başını belaya soktuğu sırada karşısına Deniz çıkar. Tilki ile karşılaşmaları tesadüf gibi görünse de Deniz aslında her şeyi önceden tasarlanmıştır. Deniz Aylin’in ölmediğini iddia eder. Bunu ispat etmeden önce Tilki’ye tehlikeli bir teklif sunar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 19 Ocak'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 27.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-27-bolum-fragmani.html

Güneşi Beklerken 29.Bölüm 19 Ocak Fragmanı izle


Güneşi Beklerken 29.Bölüm Özeti
Kerem ve Zeynep, birarada olmak istemelerine rağmen, birbirlerinden uzak durmak zorunda kalıyor. Ancak tutkulu aşıklar bunu çok da başaramıyor. Melis çok üzgündür. Zeynep’i arar ve ondan destek ister. Zeynep ise ne diyeceğini şaşırmıştır. Ancak hırçın yüzü yeniden ortaya çıkan Melis kararlıdır. Ne pahasına olursa olsun, küpenin sahibini bulup, ona gününü gösterecektir. Araştırmasını gizli tutmaya karar veren Melis, Aksel’den yardım ister. Aksel, yardım etmeyi kabul eder ancak bir şarttı vardır. Kerem ve Zeynep ise birarada olmak istemelerine rağmen, birbirlerinden uzak durmak zorundadırlar. Fakat tutkulu aşıklar bunu çok da başaramazlar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 19 Ocak'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 29.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-29-bolum-fragmani.html

Aşk Ekmek Hayaller 6.Bölüm Fragmanı izle 19 Ocak


Aşk Ekmek Hayaller 6.Bölüm Özeti
Yaşadığı depremler, Ferit'i iyice içine kapamış, şirketin yönetimini fiilen Erdinç'e bırakmıştır. Günahlarının bedelinden, önlerindeki tüm engellerden kurtulmuş Erdinç ve Leyla ise artık hayatın ayrı köşelerinden bakmaktadırlar birbirlerine... Hatta Erdinç'in hayatında başka bir kadın; Demet vardır. Aradan geçen on sene Uğur, Altan ve Karaca'yı birbirlerinden uzak hayatlara savurmuştur. Uğur, geçen on sene boyunca bir yandan hayata tutunmaya çalışırken bir yandan da annesinin katilini aramaktadır: Hem annesinin katili, hem çocukluk aşkı Karaca'nın babası Numan'ı... Karaca, uzun yıllardır babasını görmüyor, ondan ve korkularla dolu geçmişinden kaçıyordur. Altan ise yurt dışındaki eğitimini tamamlamış ve artık şirketin başına gidecek yolun ilk adımı için hazırdır. Artık Uğur olmadığı için rekabet etmesi gereken biri de yoktur. Ancak işler planladığı gibi gitmez: Ferit, oğlunun önce, kendisinin gençken eğitim aldığı bir fırında, Ali Sadri ustanın yanında sıfırdan başlamasını istemektedir. Üç gencin yollarının kesişmesi, an meselesidir...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 19 Ocak'da ekrana gelecek olan aşk ekmek hayaller 6.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/ask-ekmek-hayaller-6-bolum-fragmani.html

Küçük Gelin 20.Bölüm Fragmanı izle STV


Küçük Gelin 20.Bölüm Özeti
Zehra, Melek’ten annesini bulması için yardım ister. Melek ise Zehra’nın, Raşit’in kızı olmadığını ispatlamak için bu kez dikkatli davranır. Azad, bir avukat tutarak Zehra’nın babalık davası açması için yardım eder. Raşit ve Berfin ise, Zehra’nın mahkemeye gitmesine engel olamazken, mahkemeden de Zehra’nın lehine karar çıkar. Diğer yandan Melek ve İbrahim Hoca okuma salonunu açmak için çaba harcarken, Devran, Melek’e yardım etme çabasındadır. Cemal’in dönüşü ise konağa bomba gibi düşer. Zümrüt, Dicle ve Nujin hasret giderirken, Behiye ve Kadim tutuşur. Suna, Ali’nin geldiğini öğrenir. Hana giden Ali, Cemşit’e silah çekerken, Suna da Cemşit’i vurmasına engel olmaya çalışır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Samanyolu TV'de 19 Ocak'da ekrana gelecek olan küçük gelin 20.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kucuk-gelin-20-bolum-fragmani.html

10 Ocak 2014 Cuma

Lale Devri 132.Bölüm Fragmanı izle FOX TV


Lale Devri 132.Bölüm Özeti
Çınar’ın holdinge geri dönmesi Zümrüt’ün canını sıkar... Çınar ve Toprak’la mücadelenin kolay olmadığını anlamıştır... Necip de, Toprak ve Çınar’ın planına dahil olur... Zümrüt’e verdiklerini geri alma vakti gelmiştir... İşe yalıyla başlayacaktır... Ilgazlara düşmanlığı giderek artan Kerem silahı almıştır... Zümrüt bunu öğrenir.... Ne var ki Necip’i hapse göndermeye niyeti yoktur... Herkes karakoldayken evde kalan Münevver sona yaklaştığının farkında değildir... şanssızlığı Zümrüt’ün yürüdüğünü görmesi olacaktır... Olayın sadece bir tek şahidi vardır... Toprak Çınar’a suçu üstlendiği için çok kızar... Bu Engin için büyük fırsattır... Üstelik Toprak hamiledir... Engin, Toprak’la Çınar’ı ayırmak için usta bir plan yapmakta gecikmeyecektir...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 18 Ocak'da ekrana gelecek olan lale devri 132.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/lale-devri-132-bolum-fragmani.html

Fatih Harbiye 19.Bölüm Fragmanı izle 18 Ocak Show TV


Fatih Harbiye 19.Bölüm Özeti
Macit’in, Cihan’a yardım eli uzatmasına Şinasi ve Neriman’ın nasıl tepki vereceği merak konusuyken, Şinasi’nin evinde Neriman’ı gören Macit ise çılgına döner. Şahika, başlarına gelen bu olay karşısında durumu nasıl toparlayacağını düşünürken, Macit, Pelin’in oyunlarını çözmek üzeredir. Kendini yalnız hisseden Pelin, öfkesine hakim olamazken, yeni planları için Fatih’i yeniden ziyaret edecek gibi gözüküyor.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 18 Ocak'da ekrana gelecek olan fatih harbiye 19.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/fatih-harbiye-19-bolum-fragmani.html

Adını Kalbime Yazdım 12.Bölüm Fragmanı Show TV 18 Ocak


Adını Kalbime Yazdım 12.Bölüm Özeti
Ceylan'ı kurtarmak için Adana'ya giden Kadir, gördüklerini yanlış anlamış ve Ceylan'a çok öfkelenmiştir. Kadir'in üzerine kuma getireceği korkusuyla bayılan Zilan ise hastaneye kaldırırlar. Sahte hamileliği ortaya çıkar. Zilan'ı artık çok zor günler beklemektedir. Ömer ve Halil'in Leyla için kavgaya tutuştuğunu öğrenen Kureyşa deliye döner. Ömer'in Leyla'ya olan öfkesinden de faydalanarak, Dicle ile Ömer'in beklenen nikahını kıydırır. Kureyşa şimdi de kendisine kafa tutan Leyla'dan kurtulmanın yollarını arayacaktır. Ölümle burun buruna gelen Leyla, karşısında kendisini kurtarmak için canını hiçe sayan Halil'i bulacaktır. Kadir ise Ceylan'ı Hasan'ın elinden alırken, ne büyük bir belaya bulaştığının henüz farkında değildir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 18 Ocak'da ekrana gelecek olan adını kalbime yazdım 12.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/adini-kalbime-yazdim-12-bolum-fragmani.html

Bugünün Saraylısı 10.Bölüm 18 Ocak Fragmanı izle


Bugünün Saraylısı 10.Bölüm Özeti
Savaş herkese ve her şeye rağmen Ayşen'e olan aşkını Ataman'ların 20.yıl kutlamalar ısırasın da ilan edince, başta Ata ve Rezzan olmak üzere, Ataman ve Katipoğullarının dengeleri alt üst olur. Bundan en büyük paylardan birini alan Neslihan bu kadar aşağılanmayı kaldıramaz. Ancak Rezzan'ın işbirliği sayesinde biraz da olsa sakinleşir. Savaş'ın uzun zamandır planladığı ve Ata Katipoğluna kurduğu tuzak, başarıya ulaşmış, Ayşen'in bilmeden alet olduğu bu tuzak, Ata'nın yıkılmasına kadar gidecek olan yolun kapılarını aralamıştır. Ata Katipoğlu için, hayatının en zor günleri başlamıştır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 18 Ocak'da ekrana gelecek olan bugünün saraylısı 10.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bugunun-saraylisi-10-bolum-fragmani.html

Arka Sokaklar 313.Bölüm Fragmanı izle 18 Ocak


Arka Sokaklar 313.Bölüm Özeti
Ölüm kalım savaşı veren Mesut’un kalbi duruyor. Mesut götürüldüğü sağlık ocağındadır ve kalbi durmuştur. Elektroşok ile geri getirilmeye çalışılır. Reşat Hoca ile Yavuz gelir ve ellerinden gelen tüm çabayı gösterirler. Mesut’un kalp atışları geri gelir. Ancak sevinmek için erkendir. Ortam hiç hijyenik değildir ancak, kıpırdatma şansı olmadığı için ameliyata başlanır. Bu sırada Aylin, Tunç’un uyandığı haberini verir. Ancak kimse bir şey diyemez. Rıza, artık ameliyathane kapılarında evlatlarını beklemekten, onları kurtarmaya çalışmaktan fazlasıyla yorulmuş ve bitkindir. Rıza, Ayla ile konuşur ve herkes tembihlenir. Tunç kendine gelip babasını sorduğunda hiç kimse durumdan bahsetmeyecektir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 18 Ocak'da ekrana gelecek olan arka sokaklar 313.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-313-bolum-fragmani.html

Şefkat Tepe 135.Bölüm Fragmanı izle STV


Şefkat Tepe 135.Bölüm Özeti
Zorla Muta nikâhı kıyılan Aslı, bu durumdan kurtulmak için çabalarken Sungurlar da Aslı’nın yerini öğrenir. Sungurlar Kasım’ı oylamak için Savama Ajanları’nın lojistik ve istihbarat üssüne saldırır. Diğer yandan merkezi ele geçiren Sungurlar, çok önemli bilgiler içeren belgelere ulaşır. Bu belgeler arasında, bir kampta Türkiye’ye sızdırılacak kadın ajanların yetiştirildiği bilgisi de vardır. Kampı basan Sungurlar Timi, buradaki ajanı yakalasa da konuşturmayı başaramaz. Bunun üzerine Havin de ajanın yerine geçer. Ajanlar ise, Türkiye’de üst rütbeli bürokratları şantajla tehdit ederek örgütün istediği doğrultuda kararlar aldırmaktadır. Bu arada Şahin, Yusuf’un peşindedir ve yaptığı planla Şahin’in kurtuluşu artık an meselesidir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Samanyolu TV'de 18 Ocak'da ekrana gelecek olan şefkat tepe 135.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sefkat-tepe-135-bolum-fragmani.html

9 Ocak 2014 Perşembe

Karagül 29.Bölüm Fragmanı izle FOX 17 Ocak


Karagül 29.Bölüm Özeti
Konakta hedefler şaşıyor ve işler iyice karışmaya başlıyor. Ada konuşmak için Ebru’nun odasına gittiğinde onu baygın buluyor ve hayatının en korkulu anlarını yaşıyor. Hastanedeki çaresiz bekleyiş sırasında Baran da kardeşlerine destek olmak için yanlarında kalıyor. Ama; bu destek hiç beklemediği bir şekilde sonuçlanıyor. Ebru’nun intihar etmiş olma olasılığı herkesi şok ederken, Kadriye onun asla böyle bir şey yapmayacağından emin. Ebru kendine gelip üzerindeki intihar şüphesini kaldırıyor, ancak bu sefer Narin konaktaki suçlamalarla karşı karşıya kalıyor. Herkes Narin’e şüpheli gözlerle bakarken, onun destekçisi hiç beklenmeyen biri oluyor. Serdar bu süreçte Ada’ya destek olurken, Özlem delilleri yok etmenin yollarını arıyor. Özlem’in planları ayağına dolanıyor ve sıyrıldığını zannederken Kendal tarafından beklenmedik bir sürprizle karşı karşıya kalıyor.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 17 Ocak'da ekrana gelecek olan karagül 29.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/karagul-29-bolum-fragmani.html

Medcezir 18.Bölüm 17 Ocak Fragmanı izle


Medcezir 18.Bölüm Özeti
Tozludere’deki hayatı, Yaman’ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dönüşür. Selim, bütün çabalarına rağmen Yaman’ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman’dan geri dönüşü olmayan bir tercih yapmasını ister. Zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman’la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir. Ancak kırgınlığı, Yaman’a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira’nın sesi önündeki duvarları aşıp, Yaman’a kadar ulaşmaz. Mira, çaresizce Enderden yardım ister. Ender masum bir oyunla gençleri buluşturur. Bir yanda Tozludere, bir yanda yeni hayatı.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 17 Ocak'da ekrana gelecek olan medcezir 18.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/medcezir-18-bolum-fragmani.html

Dila Hanım 52.Bölüm Fragmanı izle Show TV


Dila Hanım 52.Bölüm Özeti
Dila Suat’ın teklifini kabul etmiştir. Suat’ın yaptığı hazırlıklara dahil olmak zorunda kalmıştır Dila. Suat’tan nefret etmektedir ama boşanmak içinde başka çaresi yoktur. Suat Dila’yla geçireceği vaktin özel olmasını ister ve Dila’ya geceye özel kıyafet alır. Mağazada kıyafet alırken Rıza’yla göz göze gelir. Kıyafet Rıza’nın dikkatini çeker. Dila Suat’la buluşmak için hazırlanır. Suat’ın ona aldığı kıyafeti giyer. Dila tereddüde düşmüştür. Melike evden ayrılmıştır ama Haydar’a bir türlü ulaşamaz. Melike Haydar’la gitmeyi herkesi arkasında bırakmayı düşünür. Rıza buna izin verecek midir? Rıza her şeyden habersiz Dila’yı düşünürken Dila’nın kaza haberini duyar. Rıza Dila’nın yanında soluk alır. Dila kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştır. Rıza Suat’ın Dila’ya aldığı elbiseyi üzerinde görürken şoka uğrar. Dila Rıza’ya yalan söyler. Rıza şimdi ne yapacaktır?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 17 Ocak'da ekrana gelecek olan dila hanım 52.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/dila-hanim-52-bolum-fragmani.html

Huzur Sokağı 55.Bölüm Fragmanı izle ATV


Huzur Sokağı 55.Bölüm Özeti
Zeynep ve maskeli adam arasında yaşanan arbedede Feyza vurulur. Bunu öğrenen Bilal, Feyza'yı yalnız bırakmaz. Ali'nin intikam almaktan vazgeçmeyeceğini anlayan Zeynep, kızını korumak için tehlikeli bir işe girişir fakat işler umduğu gibi gitmez ve masum birinin ölümüne sebep olur. Feyza iyileşir. Tam kendini toparlamaya çalışırken annesinin müebbet aldığını öğrenince bir kez daha yıkılır. Diğer taraftan Zeliha'nın hamileliği zor geçmektedir. Bilal ve Zeliha'yı zor günler beklemektedir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 17 Ocak'da ekrana gelecek olan huzur sokağı 55.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/huzur-sokagi-55-bolum-fragmani.html

8 Ocak 2014 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm 16 Ocak Fragmanı izle


Kurtlar Vadisi Pusu 211.Bölüm Özeti
Nazife Anne'yi ve Akif'i ziyaret etmek için gizlice hastaneye giriş yapan Polat Alemdar ve Cahit karşılaşacaklar mı? Cahit'in Akif'i kaçırma planları başarılı olacak mı? Cahit'i karşısında gören Akif'in tepkisi ne olacak? Poyraz'dan intikamını alan Kara için artık Sancak'ın başına geçme vakti gelir. Polat'ın Sancak için ilk planı ne olacak? Kara, göreve nereden başlayacak? Kara'yı bu görevde bekleyen tehlike nedir? Kara, yakalanacak mı? Sahaya inen Polat, ekibi tekrar bir araya getirmekte kararlıdır? Peki, önce Akif'i, sonra Abdülhey'i isteyen Kane'in planı nedir? Onun bu planları Polat'ın ekibiyle tekrar bir araya gelmesine engel olacak mıdır? Cahit, Abdülhey'i pusuya mı düşürecektir?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 16 Ocak'da ekrana gelecek olan kurtlar vadisi pusu 211.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kurtlar-vadisi-pusu-211-bolum-fragmani.html

7 Ocak 2014 Salı

Ben de Özledim 11.Bölüm Fragmanı izle Star TV


Ben de Özledim 11.Bölüm Özeti
Ekip deniz kızının eşine düşer! Deniz kızının kaçırıldığını anlayan Serkan, ekibi toplayıp plan yapmaya koyulur. Bu sırada polisler gelince ekip her şeyi unutup kaçmaya başlar. Ekibi kurtaran Ahmet Abi'nin Osman için bir süprizi vardır. Ali tek başına hana giderek çarptığı kızı bulmaya çalışır. Hanın odalarında birbirinden ilginç kişilerle karşılaşan Ali'nin kafası iyice karışır. Serkan ise deniz kızını tek başına aramaya başlar. Başlarına gelen talihsizliklerin Faruk'la bir ilgisi olduğunu düşünmeye başlayan ekip, daha büyük bir tehtidle karşı karşıya olduklarını yavaş yavaş fark edecektir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 15 Ocak'da ekrana gelecek olan ben de özledim 11.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/ben-de-ozledim-11-bolum-fragmani.html

Muhteşem Yüzyıl 119.Bölüm Fragmanı 15 Ocak Star izle


Muhteşem Yüzyıl 119.Bölüm Özeti
Süleyman hastalığını herkesten saklıyor. Taht naibi olan Selim payitahta geliyor. Mihrimah, aşk yaşayan Fatma ile Elkas’ı bastırıyor. Fatma’nın kaderi Rüstem’in insafına kalıyor! Huricihan yüzünden araları bozulan Bayezıt ve Mustafa karşı karşıya geliyor. İran casusu Mustafa’ya bir teklifte bulunuyor. İstanbul’da tahtın büyüsüne kapılan Selim’in hırsı Hürrem’i şaşırtıyor. Süleyman’a düzenlenecek suikasti öğrenen Mustafa’yı zor bir seçim bekliyor!! Babasının hayatını mı kurtaracak yoksa hakkı olan tahta mı yürüyecek.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 15 Ocak'da ekrana gelecek olan muhteşem yüzyıl 119.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/muhtesem-yuzyil-119-bolum-fragmani.html

Merhamet 36.Bölüm Fragmanı Kanal D 15 Ocak


Merhamet 36.Bölüm Özeti
Yaşananları değiştiremeyen Fırat, Narin’den kolay kolay vazgeçmiyor ve iptal olan balayı programı yerine, Narin’e alternatif bir program hazırlıyor. Irmak’ın hamilelik haberi Fırat ve Narin’in düğününe bomba gibi düşmüştür. Sermet, Irmak’ın oynadığı oyunun farkında olmasına rağmen herhangi bir adım atmaz. Fırat’ın yaptıklarının bedelini ödeyerek olgunlaşmasını istemektedir. Narin’in tepkisi herkes için merak konusudur. Sermet’in duruma el koymadığını gören Ali’nin içi hiç rahat değildir. Yaşananları değiştiremeyecek olan Fırat, Narin’den kolay kolay vazgeçmeyecektir ve iptal olan balayı programı yerine Narin’e alternatif bir program hazırlar. Yılbaşının gelişi ve Irmak’ın bir şey olmamış gibi İsviçre’de arkadaşlarının yanına tatile gitmesi ile Deniz’in morali iyice bozulmuştur. Sermet, Deniz’e babadan kalma dağ evinde hoş bir yılbaşı tatili planlar. Ancak bu küçük kaçamağın ikinci günü ikili hiç beklemedikleri bir sürprizle karşı karşıya gelecektir!
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 15 Ocak'da ekrana gelecek olan merhamet 36.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/merhamet-36-bolum-fragmani.html

Sevdaluk 5.Bölüm 15 Ocak Fragmanı izle


Sevdaluk 5.Bölüm Özeti
Hayriye sırf daha fazla para verdiği için arazisini Denise’e satar. Üstelik Adalet’e rağmen… Üstüne Ali İhsan, arazisine bir pansiyon inşa etmek isteyen Denise’e yardım etmeye başlar. Bu da yetmiyormuş gibi bir de, Adalet Denise’i pansiyondan kovunca Denise’e kapılarını açıp onu evine almasın mı?... Şimdi Adalet’i kafasının tası gerçekten atmıştır... Hem ata yadigârı arazi için, hem de Ali İhsan için mücadele etmesi gerekecektir, üstelik bir planı da yoktur... Ama Adalet için her zaman yapılabilecek bir şeyler vardır. Ali İhsan Denise’le gittikçe daha çok yakınlaşırken Adalet’in yaptığı hamle karşısında tekrar kafası karışınca çözümü her zamanki gibi dereye danışmakta bulur... Tabii dere ne cevap verecektir? O ayrı meseledir. Gülben’in kendisine olan aşkını sezdirmesi üzerine kafası karışan Orhan’sa ne yapacağını düşünürken finalde köye gelen sürpriz konukla, hem Gülben’le Orhan’ın, hem Tayyar’la Emine’nin ilişkisine bomba gibi düşer hem de Ali İhsan’ın hayatını allak bullak eder...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 15 Ocak'da ekrana gelecek olan sevdaluk 5.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sevdaluk-5-bolum-fragmani.html

Vicdan 7.Bölüm Fragmanı izle 15 Ocak


Vicdan 7.Bölüm Özeti
Yunus bir yandah Muhsin’i kurtarmaya çalışırken diğer yandan da Ati’nin babası Rahmi’nin sinsi planlarıyla mücadele ediyor. Şirket ortaklarıyla birlikte gözaltına alınan Muhsin, ifadesini verdikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilir. Yunus, Muhsin’in hesabındaki paranın kaynağını araştırırken, kendisini Keriman’ın evinde bulur. Ortaya çıkan yeni problemler, eski defterleri, eski sorunları gölgede bırakır. Diğer taraftan gençlerin başına bela olan Ati’nin babası Rahmi ortaya çıkar. Yunus bir yandan da Rahmi’nin sinsi planlarıyla mücadele etmek zorunda kalır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 15 Ocak'da ekrana gelecek olan vicdan 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/vicdan-7-bolum-fragmani.html

Eski Hikaye 15.Bölüm Fragmanı izle TRT 1


Eski Hikaye 15.Bölüm Özeti
Nilüfer, Nergis ve diğer çiçekler Geçtiğimiz bölümde Türkan ve Esra’nın evlerini terk etmesi ile Mete’nin iki üzgün kadın arasında çaresiz kalışını izledik. Murat Boztepeli, kardeşi Nilüfer’i aramaya başlar ve Berkes ile çatışır. Berkes Bey çatışma sırasında vurulur. Mete, Nilüfer’e gerçek kimliğini açıklar. Öte yandan Mete, Esra’yı annesi Nilüfer ile kaçması için ikna etmeye çalışır. Esra, Mete’nin yanından ayrılmayacağını söyler. Mete, Nilüfer ile Esra’yı uçağa yetiştirmeye çalışırken, araçlarını polis durdurur. Polis aracından Türkan iner. Türkan kimi adalete teslim edecektir. 8 Ocak Çarşamba 19.50’de TRT1 ekranında.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 15 Ocak'da ekrana gelecek olan eski hikaye 15.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/eski-hikaye-15-bolum-fragmani.html

6 Ocak 2014 Pazartesi

Benim İçin Üzülme 48.Bölüm Fragmanı izle Show TV


Benim İçin Üzülme 48.Bölüm Özeti
Konakta nişan hazırlığı var Kamran ve Feride'nin evlilik kararı almaları üzerine, Besime Hanım, heyecanla nişan hazırlıklarına başlıyor. Kamran ve Feride'nin evlilik kararı evdekileri çok sevindirir. Besime Hanım, heyecanla nişan hazırlıklarına başlar. Fakat, Kamran'ı yeni bir sorun bekler. Başvurduğu hiçbir hastane onu hekim olarak kabul etmez. İşsiz kalır. Sıkıntısını belli etmemeye çalışır. Seyfettin Bey de oğlunun bu durumu için endişelidir. Geçici bir çare bulunur. Kamran, Fransız Mektebi’nde sağlık hocası olarak göreve başlar. Necmiye ve Selim'in evliliği sıkıntılıdır. Yokluk-yoksulluk içinde geçmektedir. Seyfettin Bey, bu duruma tanık olur. Üzülür, üzüntüsünü eşiyle paylaşır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 14 Ocak'da ekrana gelecek olan benim için üzülme 48.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/benim-icin-uzulme-48-bolum-fragmani.html

Bir Aşk Hikayesi 36.Bölüm Fragmanı FOX 14 Ocak izle


Bir Aşk Hikayesi 36.Bölüm Özeti
Konakta nişan hazırlığı var Kamran ve Feride'nin evlilik kararı almaları üzerine, Besime Hanım, heyecanla nişan hazırlıklarına başlıyor. Kamran ve Feride'nin evlilik kararı evdekileri çok sevindirir. Besime Hanım, heyecanla nişan hazırlıklarına başlar. Fakat, Kamran'ı yeni bir sorun bekler. Başvurduğu hiçbir hastane onu hekim olarak kabul etmez. İşsiz kalır. Sıkıntısını belli etmemeye çalışır. Seyfettin Bey de oğlunun bu durumu için endişelidir. Geçici bir çare bulunur. Kamran, Fransız Mektebi’nde sağlık hocası olarak göreve başlar. Necmiye ve Selim'in evliliği sıkıntılıdır. Yokluk-yoksulluk içinde geçmektedir. Seyfettin Bey, bu duruma tanık olur. Üzülür, üzüntüsünü eşiyle paylaşır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'dee 14 Ocak'da ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 36.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-36-bolum-fragmani.html

Çalıkuşu 15.Bölüm 14 Ocak Fragmanı izle


Çalıkuşu 15.Bölüm Özeti
Konakta nişan hazırlığı var Kamran ve Feride'nin evlilik kararı almaları üzerine, Besime Hanım, heyecanla nişan hazırlıklarına başlıyor. Kamran ve Feride'nin evlilik kararı evdekileri çok sevindirir. Besime Hanım, heyecanla nişan hazırlıklarına başlar. Fakat, Kamran'ı yeni bir sorun bekler. Başvurduğu hiçbir hastane onu hekim olarak kabul etmez. İşsiz kalır. Sıkıntısını belli etmemeye çalışır. Seyfettin Bey de oğlunun bu durumu için endişelidir. Geçici bir çare bulunur. Kamran, Fransız Mektebi’nde sağlık hocası olarak göreve başlar. Necmiye ve Selim'in evliliği sıkıntılıdır. Yokluk-yoksulluk içinde geçmektedir. Seyfettin Bey, bu duruma tanık olur. Üzülür, üzüntüsünü eşiyle paylaşır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 14 Ocak'da ekrana gelecek olan çalıkuşu 15.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/calikusu-15-bolum-fragmani.html

Kaçak 14.Bölüm Fragmanı izle 14 Ocak


Kaçak 14.Bölüm Özeti
Ertan'ın Nermin'i üzerine bomba bağlı bir şekilde tabuta koyduğunu öğrenen Serhat, bombanın süresi dolmadan yetişir ama Nermin'in ölümüne yine de engel olamaz. Ertan kendini Serhat'a karşı korumanın yolunu bulmuştur. İsmet Ali Topçuoğlu hastaneden çıkar ve Ertan'a karşı planlar yapmaya başlar. Şahingöz, Serhat, Dadaylı ve Nazmi'ye kadın ticaretiyle ilgili yeni bir şifre verir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 14 Ocak'da ekrana gelecek olan kaçak 14.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kacak-14-bolum-fragmani.html

Cinayet 2.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Cinayet 2.Bölüm Özeti
Komiser Zehra Kaya (Nurgül Yeşilçay), cinayet masasındaki son görevini bitirmiş, bir senelik ücretsiz iznini kullanarak, nişanlısıyla Bakü’ye gidecektir. Kan, barut, kurşun ve cesetlerle dolu hayatını bir süreliğine değiştirmeye karar vermiştir. Ne var ki, Samandıra Ormanı civarında bulunan kanlı giysiler ve şüpheli eşyalar komiser Zehra’nın son iş gününde, tüm planlarının altüst olmasına sebep olur. Zehra Kaya, gizemli bu olayı çözene kadar İstanbul’da kalmak zorunda kalacak ve tüm hayatı bu olay yüzünden değişecektir. Bu süreçte bir kişi daha girer Zehra’nın hayatına: Yerine gelen komiser Yılmaz Seyhan (Engin Altan Düzyatan). Böylece hesapta olmayan bu olay daha ilk karşılaşmada birbirlerinden elektrik alamayan iki komiseri bu olayı birlikte çözmek zorunda bırakacaktır. Peki, Samandıra Ormanı’ndaki gizem nedir?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 14 Ocak'da ekrana gelecek olan cinayet 2.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/cinayet-2-bolum-fragmani.html

5 Ocak 2014 Pazar

Pis Yedili 96.Bölüm Fragmanı izle Show 13 Ocak


Pis Yedili 96.Bölüm Özeti
Fatih hafızasını kaybetmiş şekilde sokaklarda dolanmaya devam etmektedir. Ailesi de tesadüfen yolda Fatih’i bulmuşlar ve eve getirmişlerdir. Esma Sultan’a dayanamayan kantinci istifa edip gider. Yerine birini bulmak için devreye giren Songül, mahalledeki bakkalı kapatan ve işsiz kalan Dilaver’i alması için Esma Sultan’ı ikna eder. Zeynep’in gizli kapaklı işlerinden şüphelenmeye başlayan Ceyhun sonunda gerçeği öğrenir. Atakan ve Zeynep’in kurguladığı oyunu bozacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 13 Ocak'da ekrana gelecek olan pis yedili 96.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/pis-yedili-96-bolum-fragmani.html

Beni Böyle Sev 42.Bölüm Fragmanı 13 Ocak 2014


Beni Böyle Sev 42.Bölüm Özeti
Haluk, Ömer ile birlikte, çağırıldıkları karakola gidecekken Seda, peşlerini bırakmak istemez. Acaba karakoldan haber verilen kişi gerçekten de Nezih midir? Reyhan, Ayşem, Fahriye… Herkes Nezih’in esrarengiz şekilde ortadan kaybolmasını hayra yormaya çalışır. Reha, Burak’ın iş yerindeki kendine güvenli tutumundan son derece memnundur. Onu Ömer’in yerini alabilecek oğlu gibi görmeye başlamıştır. Burak ise içten içe bu durumdan memnundur ve Ömer’in gözünü kırpmadan bırakıp gittiği hayatında gözü vardır. Dükkanda işler hala yolunda gitmemektedir. Giderek umutlarını yitirmeye başlayan Nail, gemileri yakıp geldiği bu şehirde çaresiz ve başarısız olmanın sıkıntısını yaşar. Tam umutların iyice kırıldığı anda gelen müşteriler yüzlerini güldürür. Fakat gerçekte durum hiç de tahmin ettikleri gibi değildir. Seda’nın hayatından çıkıp giden Furkan, onu iş yerinde de çaresiz bırakmıştır. Ancak Seda’nın hiç beklemediği anda, sürpriz bir destekçisi olur ve onu diğerleri izler.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 13 Ocak'da ekrana gelecek olan beni böyle sev 42.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/beni-boyle-sev-42-bolum-fragmani.html

Karadayı 54.Bölüm Fragmanı izle 13 Ocak


Karadayı 54.Bölüm Özeti
Mahir ve Feride beklemedikleri bir durumla karşı karşıyadırlar. Ya Yasin'in dediğini yaparak kaçacaktır Mahir ya da Feride'yi dinleyip teslim olacaktır. Mahir her ne yaparsa yapsın başının ciddi dertte olduğunun farkındadır. Her şeye rağmen kendinden bekleneni yapar ve suçsuz olduğunu ifade ederek adalete teslim olur. Feride sevdiği adamı kurtarmak için canla başla uğraşırken, Sinan da boş durmaz. Feride'nin ailesinin desteğini de arkasına alarak nişanlısı için hayır demesine imkan bırakmadığı bir sürpriz hazırlamaktadır. Kara ailesi Nazif'in özgürlüğünün tadını çıkaramadan Mahir'in tutuklanmasıyla yıkılır. Bu sefer Nazif oğlunun suçsuzluğunu ispat etmek için mücadeleye başlar. Hem aileyi bir araya getirmek için hem de Mahir'i kurtarabilmek için kesinlikle Orhan'ı bulmalıdır. Oysa Orhan dönülmez bir yola girer ve Nilay'ı alıp kaçar. Bunu duyan Yılan sadece Orhan'ın değil, Nazif ve Mahir'in de başını yakacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 13 Ocak'da ekrana gelecek olan karadayı 54.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/karadayi-54-bolum-fragmani.html

Kayıp 16.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Kayıp 16.Bölüm Özeti
Falko: "Daha yeni başlıyoruz" Özlem, Falko’dan kendisini bırakmasını istiyor. Falko’nun ona cevabı ise “Senin de bilmediğin şeyler var Özlem, daha yeni başlıyoruz.” oluyor. Yoğun bakımda olan Mehmet, üç gündür uyutulmaktadır. Ancak Metin’in durumu Mehmet’ten daha ciddidir. Hastaneye getirildiğinden beri Metin komadadır. Kerem hâlâ eve döndüğüne inanamamaktadır ve geceleri hala kâbus görmektedir. Kerem’in bu durumuna üzülen Leyla, psikolojik destek almaya karar verir. Kerem döndüğünden sonra Murat, ilk kez yeğenini ziyarete gelir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 13 Ocak'da ekrana gelecek olan kayıp 16.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kayip-16-bolum-fragmani.html