11 Ocak 2014 Cumartesi

Sana Bir Sır Vereceğim 27.Bölüm Fragmanı 19 Ocak FOX


Sana Bir Sır Vereceğim 27.Bölüm Özeti
Aylin’in ölümü herkesi derinden etkiler. Olayların üzerinden haftalar geçmesine rağmen ailenin acısı hafiflememiştir. Tilki’nin evi terk etmesiyle dertlerine bir yenisi daha eklenir. Artık hiçbir şey, eskisi gibi olmayacaktır. Tilki, hayata dair tüm umudunu kaybetmiştir. Tek amacı bir an önce Aylin’e kavuşmaktır. Ölümü kendisine bir çıkış yolu olarak görmektedir. Bunun için de sürekli başına bela açmaktadır. Mehmet geçinmek için yeni bir iş ararken, Burak da aile bütçesine katkıda bulunmak için çalışmaya karar verir. Burak’ın yeni işi onun için güzel tesadüflerin de kapısını aralar. Levent ile Meltem yeni ve özgür hayatlarına ayak uydururken, Savaş da hala olayların etkisini üzerinden atabilmiş değildir. Tek istediği hapishanedeki Büyük Abi’yi öldürüp Duru’nun intikamını almaktır. Bunun için hayatını tehlikeye atacak bir plan yapar. Tilki yine başını belaya soktuğu sırada karşısına Deniz çıkar. Tilki ile karşılaşmaları tesadüf gibi görünse de Deniz aslında her şeyi önceden tasarlanmıştır. Deniz Aylin’in ölmediğini iddia eder. Bunu ispat etmeden önce Tilki’ye tehlikeli bir teklif sunar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 19 Ocak'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 27.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-27-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder