16 Ağustos 2013 Cuma

Her Şey Yolunda Merkez 18.Bölüm 23 Ağustos Show TV

Her Şey Yolunda Merkez 18.Bölüm Özeti

Geçirdiği ağır trafik kazasını ucuz atlatan Selçuk hastanede toparlanmaya çalışmaktadır. Bu kazadan kendisini sorumlu tutan Peri Selçuk'a elinden geldiğince bakmaya uğraşmakta ve Selçuk'la yakınlaşmak için fırsatlar kollamaktadır. Öte yandan Yasemin'in babası Zeki Bey'in istediği olmuş ve dolabında cep telefonu bulunan Yasemin'in okuldan disiplin kurulu kararıyla atılmasına karar verilmiştir. Arkadaşları her ne kadar inanamasa da Yasemin polis olabilmek için verdiği savaşı kaybetmiş gibi görünmektedir. Serap ve Sami Yavuz arasında eskilerden kalma aşk rüzgarları yeniden esmeye başlamıştır. İkili arasında her şey rayına oturmuş gibi görünse de onları bekleyen çarpıcı gelişmeler müdürlerin arasını bozacak türdendir. Nermin'in Batu'ya olan ilgisizliği Batu'nun kendisini umursamayışıyla birlikte ilgiye dönüşmüş ve klasik bir kaçan kovalanır durumu halini almıştır. Serkan ve Dilek arasında dört nala ilerleyen gizli yasak aşk ikiliyi oldukça tedirgin etmekte ve bu durumu arkadaşlarına açıklayıp açıklamama konusunda tereddütler yaşatmaktadır...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 23 Ağustos'ta ekrana gelecek olan her şey yolunda merkez 18.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/hersey-yolunda-merkez-18-bolum-fragmani.html

(Fragmanı) Sana Bir Sır Vereceğim 7.Bölüm

Sana Bir Sır Vereceğim 7.Bölüm Özeti

Tilki ve Aylin’i kaçıran Nihat Karadağ kim? Doğaüstü güçleri olan çocuklarla neden bu kadar çok ilgileniyor? Sevgi ise aklında olan soruların cevaplarını bulmak için ulaşmak istediği Kuzgun’la ilgili aldığı kötü haberle yıkılıyor. Tilki ve Aylin’in kaybolmasıyla köşk hakkındaki şüpheleri iyice artarken kızına ulaşmak için artık tek bir yol kalmıştır, o da köşkü araştırmak. Aile hakkında bilgi almak için Mehmet’le yakınlaşan Esra öğretmen yaşanan olaylar sayesinde istediğine ulaşıyor. Sevgi ve Mehmet arasında yeni başlayan bu gerginlik daha ne kadar sürecek ? Savaş’ın Tilki’yle ilgili ilk planı Aylin’le arasını bozmak olacak. Levent’in Çağla’dan ayrılması ise bu planın ilk adımıdır. Artık Çağla, Tilki’ye yakınlaştıkça Aylin uzaklaşacaktır ve bu tam Savaş’ın istediği gibidir. En önemlisi de Tilki ve Aylin’i ele geçiren Nihat, onlara zarar mı verecek yoksa öğrendiği gerçekle bütün dengeleri mi değiştirecek ?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 23 Ağustos'ta ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-7-bolum-fragmani.html

(20 Ağustos Salı) Güneşi Beklerken 8.Bölüm

Güneşi Beklerken 8.Bölüm Özeti

Zeynep’ten tamamen kurtulmak isteyen Melis, ona tuzak kuruyor. Demet artık her şeyi öğrenir. Jale’nin bunu nasıl yaptığına inanamazken Cihan çıka gelir. Gölyazı’ya dönmeleri ve Zeynep’in babası hakkında sorduğu sorularla onu sıkıştırır. Kerem ise oyununa devam etmektedir. Zeynep’in babasının arkadaşı zannettiği Salih’i okula getirtir. Ondan aldıkları yeni bilgiler Zeynep’i daha da umutlandırır. Bu arada Jale’nin sağlık durumunu da öğrenen Demet, arkadaşını bırakıp gidemez. Zeynep’in okulda kaldığı haberi çabucak yayılırken, Melis ise bu kızı hayatından nasıl çıkartacağını kara kara düşünür. Zeynep bir yandan babasını ararken diğer yandan da Burhan Felek Spor Salonu’nda yapılacak önemli atletizm yarışına hazırlanır. Bu yarış ilerisi için ona çok daha büyük kapılar açacaktır. Ancak Barış ile buluşan Melis, Zeynep’in bu yarışa gitmesini engelleyecek bir yalan söyleyerek ortalığı fena karıştırır. Melis yüzünden Cihan Hoca ile Zeynep karşı karşıya gelirken, Kerem de oynadığı oyunu bitirmeye karar verir. Zeynep’i tekneleri ile babasının orada olduğunu haber aldıkları Karadeniz’deki bir koya götürmek üzere yola çıkartır. Ancak teknede Melis de vardır. Ve bu kez Zeynep’ten kurtulmaya kesin kararlıdır. Zeynep, Melis’i görünce çok şaşırır. Ve bir süre sonra Zeynep son sürat giden teknede ortadan kaybolur.


Kanal D'de 20 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güneşi beklerken 8.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-8-bolum-2-fragmani-izle.html

15 Ağustos 2013 Perşembe

(Fragmanı) Aldırma Gönül 8.Bölüm

Aldırma Gönül 8.Bölüm Özeti

Gönül ve Petek mahallede bir düğüne davet edilir. Gidip gitmemek üzerine aralarında konuşurlarken damadın eskiden ikisine de talip olduğu ortaya çıkar. İkisinden de yüz bulamayan damat üstelik bir de arkalarından ileri geri konuşmuştur! Elbette bu durumda o düğüne gidip mutlaka görünülmesi gerektiğine karar verilir! Mahir ve Levent (Çağlar Çorumlu) düğüne gidilme gerekçesini öğrenince durum değişir! Üstelik, gerekçe öğrenildiğinde artık hep beraber düğüne gitmek üzerelerdir. Mahir, Gönül'ün kendisinden sır saklamasına fena bozulur ve bu arada gösterdiği tepki ile düğün de tehlikeye girer.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 22 Ağustos'ta ekrana gelecek olan aldırma gönül 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/aldirma-gonul-8-bolum-fragmani.html
Zengin Kız Fakir Oğlan 46.Bölüm Özeti

Ramazan Bayramı için bir araya gelen aileler, bayramdan sonra gerçekleştirilecek Biricik’in isteme törenini gündeme getirir… Fakir oğlan ve ailesi bayramdan sonra Biricik’i istemeye gelecek, böylece evlilik için ilk gerçek adım atılacaktır… Biricik’in annesi Serpil Hanım, aileden kalma çok değerli bir yüzüğü Biricik’e takması için Nurhan’a verir. Sakar damat Nurhan şanssızlık sonucu yüzüğü kaybedince ortalık karışır! Öte yandan bayramın ikinci günü zengin aileyle birlikte binicilik kulübüne giden Nurhan, kötü niyetli bacanağı Sarp’ın gaza getirmeleri sonucu ata binince aksiliklerin ardı arkası kesilmez!
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 22 Ağustos'ta ekrana gelecek olan zengin kız fakir oğlan 46.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/zengin-kiz-fakir-oglan-46-bolum-fragmani.html

14 Ağustos 2013 Çarşamba

(Fragmanı) Doksanlar 9.Bölüm

Doksanlar 9.Bölüm Özeti

1990'lar ilk özel televizyonların yayına başladığı, her yerde özel radyoların dinlendiği, neredeyse her mahallede pop yıldızı olmak isteyen gençlerin bulunduğu, cep telefonuyla, bilgisayarla tanıştığımız yıllardır. Doksanlar; moda, giyim - kuşam, müzik vs. neredeyse bütün sosyal, ekonomik ve kültürel hayatın büyük bir dönüşüm yaşadığı dönemi iki aile ve onların çocukları üzerinden anlatıyor.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 21 Ağustos'ta ekrana gelecek olan doksanlar 9.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/doksanlar-9-bolum-fragmani.html

Pis Yedili 78.Bölüm 21 Ağustos Show TV

Pis Yedili 78.Bölüm Özeti

Cimbom okula dönmüştür. Kantinde ilk kez karşılaştığı Rüzgar ile aralarında tatsız bir konuşma geçer. Bu sırada Cimbom’un okula döndüğünü gören Furkan, durumdan faydalanmak için Cimbom’un yanına gider ve ona bir teklifte bulunur. Esma Sultan, düğün için Dizel’in onu götürdüğü düğün sarayında bayılır. Doktorlar dinlenmesini tavsiye ederler. Bu sırada okulda müdirelik görevi de Oya Bilir’e geçer. Gücü eline geçiren Oya Bilir, okulda birçok değişiklik yapar. Ceyhun’un iş yerine habersiz gelen Elçin, Ceyhun ve Zeynep’in şakalaşmalarına tanık olur. Bu durumdan hoşlanmadığı ortadadır fakat Ceyhun bunu pek anlayamaz ve günün sonunda Elçin, Ceyhun’a patlar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 21 Ağustos'ta ekrana gelecek olan pis yedili 78.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/pis-yedili-78-bolum-fragmani.html

13 Ağustos 2013 Salı

(Fragmanı) Güneşi Beklerken 8.Bölüm

Güneşi Beklerken 8.Bölüm Özeti

Romantik hayallere kapılan Zeynep de Barış’ın sinemaya kendisini götüreceğini düşünür. Demet’in iş yerine bir telefon gelir ve beden eğitimi hocasının kendisi ile görüşmek istediği bildirilir. İşten izin alan Demet okula gider. Ancak orada gördükleri karşısında şoka girer. Jale’nin neden yalan söylediğini bir türlü anlayamayan Demet, Gölyazı’na dönmeye karar verir. Bavullar hazırlanmış, annesinin kararını öğrenen Zeynep ise okulunu bırakmak istemez. Ancak annesinin tepkisinden korkan Zeynep, geri dönüş kararını kabul etmek zorunda kalır. Okula arkadaşları ile vedalaşamaya gelen Zeynep, ayrılık haberi ile herkesi şaşırtır, özellikle de Kerem’i. Bunu hiç beklemeyen Kerem, Zeynep’e engel olmak için ona hiç ummadığı bir şey açıklar. Cihan ile karşılaşan Demet, onunla konuşunca aslında ne kızı olduğundan ne de Zeynep’in kim olduğundan haberi olmadığını anlar ve hesap sormak üzere Jale’ye gider.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 20 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güneşi beklerken 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-8-bolum-fragmani.html

Bir Aşk Hikayesi 20.Bölüm 20 Ağustos FOX Tv

Bir Aşk Hikayesi 20.Bölüm Özeti

Korkut Cennet’e Gönül’ün gerçek annesi olduğuna inandırmaya çalışırken hiç beklemediği bir cevap alır. Üstelik Cennet de onun kadar yaralı ve acı çeken biridir. O da Korkut gibi ölüme yürümekten çekinmez. Kaderin yanyana getirdiği bu iki insan için artık hiçbir şey aynı olmayacaktır. Diğer tarafta Ceylan Korkut hakkında tüm gerçekleri öğrenir ama bilmediği bir şey daha vardır. Korkut annesine oğlu olduğunu anlatan bir cd bırakır. Bu arada tahmin edemeyecekleri bir kişi iki aşığı yanyana getirmek için inanılmaz bir şey yapar. Artık mutlu sona tek bir adım kalmıştır...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 20 Ağustos'ta ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 20.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-20-bolum-fragmani.html

12 Ağustos 2013 Pazartesi

(Fragmanı) Güzel Çirkin 8.Bölüm

Güzel Çirkin 8.Bölüm Özeti

Acımasızca gerçekleşen seri cinayetler için girilen yolda Nazlı, hiç düşünmeden hayatını tehlikeye atıyor. Murat, Nazlı ve Şenol, iki ayrı cinayetin ortak noktasında kesişen bir hayat için yola koyulurlar. Acımasızca gerçekleşen seri cinayetler için girilen yolda Nazlı, hiç düşünmeden hayatını tehlikeye atar. Nazlı’nın tehlikeye atılan hayatının sorumluluğunu üstlenen Murat ise, kendi hayatındaki zorluklar ve Lena sayesinde battıkları pislikten kurtulmak için, Şenol’la kurtuluş planları hazırlamaya devam eder.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 19 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güzel çirkin 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/guzel-cirkin-8-bolum-fragmani.html

Benim Hala Umudum Var 8.Bölüm 19 Ağustos Star TV

Benim Hala Umudum Var 8.Bölüm Özeti

Ozan kendini Umut’a affettirmeye çalışıyor. Umut’un söyledikleriyle Ozan şok olur, fakat kendini affettirebilmek için her yolu deneyecektir. Ozan’ın sürpriziyle şaşıran Umut’un onu affetmeye niyeti yoktur. Hayatını düzene sokmak için Ozan babasının fabrikasında işe başlar. Zafer Ragıp’tan aldığı paraları bahis oynayarak kaybeder. Ragıp ise Emel’i eve döndürmeye ve Ozan’a destek olmaya ikna etmek için çalışmaktadır. Rüzgar Hakan’a karşı hala öfkeli. Hakan’ın yoğun hayatı yüzünden ihmal ettiği kardeşi Rüzgarla yakınlaşma çabası devam eder. Fakat Rüzgar Hakan’a karşı hala öfkelidir. Onu annesini ve babasını unutmakla suçlar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 19 Ağustos'ta ekrana gelecek olan benim hala umudum var 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/benim-hala-umudum-var-8-bolum-fragmani.html

(2.Fragmanı) Bir Aşk Hikayesi 19.Bölüm

Bir Aşk Hikayesi 19.Bölüm Özeti

“Bu yaşıma kadar beni aramamış anneyi ne yapayım ben?” Korkut Cennet’e Gönül’ün gerçek annesi olduğuna inandırmaya çalışırken hiç beklemediği bir cevap alır. Üstelik Cennet de onun kadar yaralı ve acı çeken biridir. O da Korkut gibi ölüme yürümekten çekinmez. Kaderin yanyana getirdiği bu iki insan için artık hiçbir şey aynı olmayacaktır. Diğer tarafta Ceylan Korkut hakkında tüm gerçekleri öğrenir ama bilmediği bir şey daha vardır. Korkut annesine oğlu olduğunu anlatan bir cd bırakır. Bu arada tahmin edemeyecekleri bir kişi iki aşığı yanyana getirmek için inanılmaz bir şey yapar. Artık mutlu sona tek bir adım kalmıştır...


FOX TV'de 13 Ağustos'ta ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 19.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-19-bolum-2-fragmani-izle.html

11 Ağustos 2013 Pazar

Yüksek Giriş 4.Bölüm 18 Ağustos ATV

Yüksek Giriş 4.Bölüm Özeti

Bu hafta ki bölümüne Erkan Can'ın konuk olduğu, yine çapkın öğrencilerin komşu kızlarına yakınlaşabilmek için fırsat kolladığı komedi dolu bölüm sizlerle. Aynı evi paylaşan zıt karakterli iki öğrenci İzmirli Cesur ve Adanalı Kirve'nin eğlenceli hikâyesi anlatılıyor. Cesur ve Kirve'nin tek ortak noktaları dersle ve okulla ilgisi olmayan iki tembel, öğrencimsi olmaları... Okulla zaten pek ilgili olmayan iki arkadaş, güzeller güzeli Ece ve kuzeni Ayşegül kendilerine komşu olarak gelince, okulu tamamen boşlarlar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 18 Ağustos'ta ekrana gelecek olan yüksek giriş 4.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/yuksek-giris-4-bolum-fragmani.html

(Fragmanları) Güneşi Beklerken 7.Bölüm

Güneşi Beklerken 7.Bölüm Özeti

Cihan’ın Zeynep’in beden eğitimi hocası olduğunu öğrenen Demet, Gölyazı’na dönmeye karar veriyor. Okulda büyük değişim rüzgarları yaşanmaktadır. Okula geri dönen Cihan Hoca kontrolü ele geçirmiştir. Bütün ayrıcalıkları elinden alınan Kerem de bu duruma kısa sürede uyum sağlamış görünmektedir. Üstelik Cihan Hoca’nın baskısı sonucu okulun basketbol takımına da girmiştir. Zeynep’le Kerem’in arası da düzelmiştir. Kerem’deki bu değişim Zeynep’in de çok hoşuna gider. Ancak taktik değiştiren Kerem’in aklında bambaşka planlar vardır. Melis’e açılmaya karar veren Barış ise açık hava sinemasına iki kişilik bilet alır. Ancak sinema teklifi şanssız bir ana denk gelir. Reddedildiğini düşünen Barış’ın biletlerini Kerem alır. Duyduğu konuşmaları yanlış yorumlayan Yağmur Zeynep’i gaza getirir. Romantik hayallere kapılan Zeynep de Barış’ın sinemaya kendisini götüreceğini düşünür. Demet’in iş yerine bir telefon gelir ve beden eğitimi hocasının kendisi ile görüşmek istediği bildirilir. İşten izin alan Demet okula gider. Ancak orada gördükleri karşısında şoka girer. Jale’nin neden yalan söylediğini bir türlü anlayamayan Demet, Gölyazı’na dönmeye karar verir. Bavullar hazırlanmış, annesinin kararını öğrenen Zeynep ise okulunu bırakmak istemez. Ancak annesinin tepkisinden korkan Zeynep, geri dönüş kararını kabul etmek zorunda kalır. Okula arkadaşları ile vedalaşamaya gelen Zeynep, ayrılık haberi ile herkesi şaşırtır, özellikle de Kerem’i. Bunu hiç beklemeyen Kerem, Zeynep’e engel olmak için ona hiç ummadığı bir şey açıklar. Cihan ile karşılaşan Demet, onunla konuşunca aslında ne kızı olduğundan ne de Zeynep’in kim olduğundan haberi olmadığını anlar ve hesap sormak üzere Jale’ye gider.


ATV'de 14 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güneşi beklerken 7.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanları izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-7-bolum-2-fragmani-izle.html