27 Mart 2014 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Fragmanı (3 Nisan 2014)


Kurtlar Vadisi Pusu 221.Bölüm Özeti
Kane, Kara'dan intikamını alabilecek mi? Polat Alemdar, Müfettiş Kane için nasıl bir plan hazırlayacak? Sarp kimi görüntüleriyle tehdit ediyor? Ortaya yeni belgeler çıkacak mı? Tapınakçılar Türkiye'den ayrılıyor mu? Margaret, Elif'i bırakıp gidebilecek mi? Vahap Kuzuzade'nin yeni hamlesi ne olacak? Leyla sorgudan çıkacak mı? Baltazar ve Pusat işbirliği nasıl devam edecek? Safiye abisinin yaşadığını öğrenecek mi? Vahap Kuzuzade ile görüşen Cahit'in Polat Alemdar için çalıştığı ortaya çıkacak mı?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

ATV'de 3 Nisan'da ekrana gelecek olan kurtlar vadisi pusu 221.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kurtlar-vadisi-pusu-221-bolum-fragmani.html

26 Mart 2014 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 130.Bölüm Fragmanı


Muhteşem Yüzyıl 130.Bölüm Özeti
Huricihan ölümcül bir yara alıyor. Herkes Huricihan’ın gözlerini açmasını beklerken, Nurbanu ifşa olmaktan korkuyor. Bayezıt ise Huricihan’ı yaralayan kişinin peşine düşüyor. Bayezıt’ın aradığı kişinin Nurbanu olduğunu anlayan Selim şok oluyor! Nurbanu’dan şüphelenen Hürrem ise, Bayezıt’ın aradığı kanıtı ele geçiriyor! Bunun üzerine Nurbanu, Hürrem’i büyük bir sırrı açığa çıkarmakla tehdit ediyor. Böylece Hürrem, Nurbanu’nun ölüm fermanını yazıyor. Selim ve Bayezıt sancaklarına dönseler de sular bir türlü durulmak bilmiyor. Bayezıt’ın sarayına gelen gizemli bir kadın, kardeşler arasındaki savaşı büyütüyor. Süleyman ise Hürrem’e öyle bir şey soruyor ki nefesler tutuluyor! Haremde sünnet eğlencesi devam ederken, Huricihan’ın kanlar içinde gelişiyle ortalık karışır. Herkes Huricihan’ın gözlerini açmasını umarken, Nurbanu korku içinde beklemektedir. Nurbanu’nun hali Hürrem’in şüphelenmesine neden olur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Star TV'de 2 Nisan'da ekrana gelecek olan muhteşem yüzyıl 130.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/muhtesem-yuzyil-130-bolum-fragmani.html

Kara Para Aşk 4.Bölüm Fragmanı (2 Nisan Çarşamba) | izle


Kara Para Aşk 4.Bölüm Özeti
Roma uçağında Ömer'le burun buruna gelen Elif'in korktuğu başına gelmiştir. Roma'ya vardıklarında bir valiz dolusu parayı yakalanmadan gümrükten geçirmek ve bunu yaparken de Ömer'i atlatmak zorundadır. Ömer ise Elif'in tavırlarından başının ciddi bir şekilde belada olduğunu anlamıştır. Bütün karşı koymalarına rağmen Elif'e yardım etmeye, aynı zamanda elmasları bulmaya çalışır. Roma sokaklarında elmasların peşinde iz sürerlerken karşılarına çıkan gerçekler Elif'i derinden sarsar. Elif sonunda babasının büyük bir kara para aklama tezgahının içinde olduğunu öğrenir. Üstelik babası kara paraları aklarken biricik kızını da gözünü kırpmadan kullanmıştır. Nilüfer'e bir türlü ulaşamayan Zerrin, Tayyar'ın yanlış adres olduğundan habersiz kapısını çalar onunla dertleşip endişelerini anlatır. Tayyar profesyonelce Zerrin'i sakinleştirir. Zerrin dost bildiği Tayyar'ı akşam yemeğine davet eder. Tayyar sevgilisi Pınar'ı da alıp yemeğe gidecektir. Akşam yemeği Pınar ve Zerrin'in damadı Taner için hiç de kolay geçmeyecektir. Kapatıldığı yerde çok zor şartlar altında olan Nilüfer ablasını onun kurtarmasını beklemektedir. Elif'in tedirgin hallerinden şüphelenen Ömer, Arda ve Pelin'in de yardımıyla Elif'in kız kardeşinin kaçırıldığını anlar ve Elif'e yardım etmek ister. Elif yardımı kabul etmediği gibi kardeşinin kaçırıldığı gerçeğini de saklar. Çünkü Elif istemeyerek de olsa verilen görevi yapmıştır ve karşılığında kardeşini alıp sessizce döneceğini sanmaktadır. Oysa Tayyar ve Metin'in onun için hazırladıkları sürprizler henüz bitmemiştir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

ATV'de 2 Nisan'da ekrana gelecek olan kara para aşk 4.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kara-para-ask-4-bolum-fragmani.html

Not Defteri 2.Bölüm Fragmanı (2 Nisan 2014)


Not Defteri 2.Bölüm Özeti
Edebiyat öğretmeni Mahir Soysal’ın tayini Dersaadet Lisesi’ne çıkmıştır. İstanbul’un kenar mahallerinden biri olan Dersaadet, kinin, öfkenin, şiddetin kol gezdiği bir mahalledir. Dersaadet’e yıllar önce yapılan lüks bloklar, mahalle halkını ikiye bölmüş, aileler arasındaki bu öfke öğrencilere de yansımıştır. Öğrenciler, Egemen ve Ufuk’un başını çektiği iki gruba ayrılmışlardır. Birbirlerinden ölesiye nefret eden iki grup her fırsatta kavga etmekte, ne aileleri, ne de öğretmenleri onlara engel olamamaktadır. Eğitime, öğrencilerine, hayata farklı bakış açısı ile Mahir, daha ilk günden öğrencilerinin hem dikkatini hem de tepkisini çeker. 6 yıl önce İstanbul’da yaşarken, oğlunu kaybeden ve bu olaydan sonra ailesi dağılan Mahir, yıllardır eski karısının kendisine göstermediği kızı Zeynep’i bulmak ve öfkeyle, kinle büyümüş, gelecekten umudunu kesmiş öğrencilerinin hayatını değiştirmek için zorlu bir mücadeleye başlayacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

FOX TV'de 2 Nisan'da ekrana gelecek olan not defteri 2.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/not-defteri-2-bolum-fragmani.html

Zeytin Tepesi 7.Bölüm 2 Nisan Fragmanı


Zeytin Tepesi 7.Bölüm Özeti
İki kardeş; Tarık ve Akın, Deniz’in kalbini kazanabilmek için birbirleriyle çetin bir savaşa girişiyor. Sazlıköy’de Akın'la Deniz'i gören Tarık, büyük bir yıkım yaşar ve Deniz’i tamamen kaybetmek üzere olduğunu fark eder. Onu yeniden kazanmak zorundadır. Rakibi kardeşidir ve Akın daha şanslı görünmektedir. Çünkü Akın, gerçek bir aşık gibi davranmakta, Deniz’e ve ailesine sahip çıkmaktadır. Tarık, var gücüyle Cihan'la birlikte Deniz'in masumiyetini kanıtlama telaşına girer. Cinayet izlerinin peşine düşerler. Bu arada Akın, Ragıp ve Oya’nın, Gökçenerler’e karşı hazırladığı şeytani planı, hayatı pahasına bozar. Akın, Deniz'in gözünde bir kez daha kahramanlaşır. Üstelik de Akın sinsi bir tuzakla, suçu Tarık'ın üzerine yükleyerek bir taşla iki kuş vurmuştur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Kanal D'de 2 Nisan'da ekrana gelecek olan zeytin tepesi 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/zeytin-tepesi-7-bolum-fragmani.html

Sevdaluk 13.Bölüm Fragmanı izle 2 Nisan


Sevdaluk 13.Bölüm Özeti
Sevdaluk’ta işler iyici kızışıyor. Şenyuva Köyü’nde seçim telaşı başlamıştır. Adalet ve Ali İhsan, köyün yeni muhtarı olabilmek için çalışmalara başlar. Afişler hazırlanır, seçim sloganları bulunur, seçim vaatleri belirlenir. Bu sırada seçimi kazanacağından emin olan Muhtar Ali de boş durmaz, çalışmalara başlar. Seçimleri kazanmasını ve yeniden muhtar olmasını isteyen HES görevlilerinden aldığı bir çanta dolusu parayla da kazanacağından iyice emin olur. Zaten kavgalı olan Ali İhsan ve Adalet bu kıyasıya mücadelede yine birbirlerine düşerler.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Show TV'de 2 Nisan'da ekrana gelecek olan sevdaluk 13.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sevdaluk-13-bolum-fragmani.html

25 Mart 2014 Salı

Çalıkuşu 24.Bölüm Fragmanı izle 1 Nisan


Çalıkuşu 24.Bölüm Özeti
Reha’nın tehdidi Ayşem ve Ömer’i şaşkına çevirir. Masrafların altından nasıl kalkacaklarını bilemezler fakat pes etmeye niyetleri yoktur. İşleri iyice bırakan Reha Burak’ın her dediğini onaylar. Şirketin eski çalışanı Akif kimseye sözünü dinletemediği için son olarak Nadide’yi uyarmaya çalışır . Feridun’un dolandırdığı tek kişinin kendisi olmadığını öğrenen Fahriye ondan intikamını almak için harekete geçer. Hep beraber Mazhar’ın planını uygulamaya geçirirler. Burak’ın yalanlarına inanan Seda, Furkan’a mesafeli davranmaya başlar. Furkan bir terslik olduğunun farkındadır . İlgin Bili’nin rehberliğinde Reyhan’ın evinde bir seans düzenlenir. İlgin’in bütün anılarını kaybetmesine sebep olan hamlesi Reyhan’ı dehşete düşürür. Bir de üstüne Mazhar’ın gülme krizine girmesiyle Reyhan zıvanadan çıkar… Eda ve Nail Ayşem onay verdikten sonra rahatlamış, yeni yetme aşıklar gibi mutludur. Safiye kıskançlıkla onların mutluluğunu seyreder. Nail’in Eda’ya gösterdiği incelikleri İlyas’tan görememenin sıkıntısı içindedir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Eda yine korkunç sesler duymaya başlar. Arkası kesilmek bilmeyen isim önerileriyle bunalan Ayşem ve Ömer buna bir son vermeye karar verir. Bütün öneriler arasından kura çekilmesini isterler, herkes kabul eder. Kuradan beklenmedik bir isim çıkar…
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Kanal D'de 1 Nisan'da ekrana gelecek olan çalıkuşu 24.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/calikusu-24-bolum-fragmani.html

Kurt Seyit ve Şura 4.Bölüm Fragmanı (1 Nisan)


Kurt Seyit ve Şura 4.Bölüm Özeti
Kurt Seyit’in ölüm haberi Şura’nın kalbine iyileşmeyecek bir kurşun yarası gibi yerleşir. Öte yandan babasının hastalığı da son aşamaya gelmiştir. Yaşadığı çifte acıyla aldığı nefes günden güne eksilir, hayatla olan bağı zayıflar. Petro, Şura ve ailesinin zor zamanında yanlarında olurken, Şura’yla geleceğini de verdiği sözlerle inşa etmeye başlar. Celil, uzun zamandır kayıp olmasına rağmen Kurt Seyit’ten umudu kesmemiştir. Onu civar hastanelerde aramayı sürdürür. Celil’in Kurt Seyit’e ulaştığı an, çok uzaklardaki Şura hayata tutunabilmek için son umudunu da kaybeder. Kurt Seyit bulunduğu hastanede gözlerini açtığında aklında sadece Şura’ya bir an önce kavuşmak vardır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Star TV'de 1 Nisan'da ekrana gelecek olan kurt seyit ve şura 4.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kurt-seyit-ve-sura-4-bolum-fragmani.html

Küçük Ağa 10.Bölüm Fragmanı 1 Nisan


Küçük Ağa 10.Bölüm Özeti
Mehmetcan, haylazlıklarıyla başını yine derde sokuyor. Sinem, Mehmetcan’a pasaport çıkartmak için şubeye gider fakat sürprizle karşılaşır ve yine mahkemelik olurlar. Mehmetcan ve arkadaşları Mehmet Ağa’nın İstanbul'daki çiftliğine giderler. Okan, Ali ve Başak’ın peşindedir. Mehmet Ağa, Ali’nin işi için kolları sıvayacaktır. Mehmetcan ve arkadaşları, yine okulu epeyce karıştıracaklardır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Kanal D'de 1 Nisan'da ekrana gelecek olan küçük ağa 10.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kucuk-aga-10-bolum-fragmani.html

24 Mart 2014 Pazartesi

Beni Böyle Sev 53.Bölüm Fragmanı izle 31 Mart TRT


Beni Böyle Sev 53.Bölüm Özeti
Reha’nın tehdidi Ayşem ve Ömer’i şaşkına çevirir. Masrafların altından nasıl kalkacaklarını bilemezler fakat pes etmeye niyetleri yoktur. İşleri iyice bırakan Reha Burak’ın her dediğini onaylar. Şirketin eski çalışanı Akif kimseye sözünü dinletemediği için son olarak Nadide’yi uyarmaya çalışır . Feridun’un dolandırdığı tek kişinin kendisi olmadığını öğrenen Fahriye ondan intikamını almak için harekete geçer. Hep beraber Mazhar’ın planını uygulamaya geçirirler. Burak’ın yalanlarına inanan Seda, Furkan’a mesafeli davranmaya başlar. Furkan bir terslik olduğunun farkındadır . İlgin Bili’nin rehberliğinde Reyhan’ın evinde bir seans düzenlenir. İlgin’in bütün anılarını kaybetmesine sebep olan hamlesi Reyhan’ı dehşete düşürür. Bir de üstüne Mazhar’ın gülme krizine girmesiyle Reyhan zıvanadan çıkar… Eda ve Nail Ayşem onay verdikten sonra rahatlamış, yeni yetme aşıklar gibi mutludur. Safiye kıskançlıkla onların mutluluğunu seyreder. Nail’in Eda’ya gösterdiği incelikleri İlyas’tan görememenin sıkıntısı içindedir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Eda yine korkunç sesler duymaya başlar. Arkası kesilmek bilmeyen isim önerileriyle bunalan Ayşem ve Ömer buna bir son vermeye karar verir. Bütün öneriler arasından kura çekilmesini isterler, herkes kabul eder. Kuradan beklenmedik bir isim çıkar…
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

TRT 1'de 31 Mart'da ekrana gelecek olan beni böyle sev 53.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/beni-boyle-sev-53-bolum-fragmani.html

Karadayı 65.Bölüm Fragmanı 31 Mart izle


Karadayı 65.Bölüm Özeti
Babasını ölümden kurtarmak için düşmanını özgürlüğüne kavuşturmayı göze alan Mahir, Turgut'u ikna etmeyi başarır. Turgut'u yakından tanıyan Feride ve Mahir bu kez oyunu onun kurallarına göre oynamayı kararlaştırır. Turgut özgürlüğüne kavuşmak için hem hapishane savcısına ifade vermek hem de Süleyman Savcı cinayetine dair sakladığı maddi bir kanıtın Mahir'in eline geçmesini sağlamak zorundadır. Feride evini açtığı belki de Bahar'dan boşalan yeri doldurmak için yakınlaşmaya çalıştığı Suna'nın aslında muhbir olduğunu öğrenmiştir. Bir kez daha hayal kırıklığı yaşamaktadır ve Suna'ya çok kızgındır. Suna eşyalarını toplayıp Feride'nin evinden ayrılır. İstifa etmekte kararlı olan Feride'yi durdurmak isteyen Suna son hamlesini yapar. Orhan ustalıkla babasından gerçekleri saklamayı başarmıştır ama bunun geçici olduğunun farkındadır. Babasının daha fazla şüphelenmesine engel olmak için önlem almaya karar verir. Necdet'i gazino solisti Süeda'dan kıskanan Ayten, kadınlığını kullanarak kocasının dikkatini çekmeye çalışır. Necdet ise Ayten'e mesafeli davranmaya devam ederken bir gece ansızın Mehmet Saim'in huzuruna çıkarılır. Mehmet Saim ona çok önemli bir görev verir. Necdet'in yeni görevi bütün dengeleri alt üst edecek niteliktedir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

ATV'de 31 Mart'da ekrana gelecek olan karadayı 65.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/karadayi-65-bolum-fragmani.html

23 Mart 2014 Pazar

Güneşi Beklerken 39.Bölüm 30 Mart Fragmanı


Güneşi Beklerken 39.Bölüm Özeti
Kerem ile Aksel arasında büyük bir hesaplaşma yaşanıyor. Kerem, Zeynep’in söylediklerinden sonra çok kızgındır. Zeynep’i dolduranın Melis olduğunu öğrenir. Melis’e hak ettiği dersi vermek için kolları sıvar. Aksel ise Kerem’in bu hamlesine sessiz kalmaz. Aksel ile Kerem, okulu birbirine katarlar. Kavgayı ayırmak beklenmedik birine düşer. Zeynep, hiç tanımadığı dedesini bir anda karşısında bulmanın şokunu atmakta zorlanır. Demet, babasına karşı nasıl davranacağını bilemez. Zeynep, dedesine çok sert bir tepki verir. Okulda ve özel hayatında yaşananlar, Cihan’ı iyice öfkelendirir. Cihan sonunda masaya yumruğunu vurur. Aldığı şok edici kararlar, Zeynep’i ve Melis’i derinden etkiler.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Kanal D'de 30 Mart'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 39.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-39-bolum-fragmani.html

O Hayat Benim 7.Bölüm Fragmanı 30 Mart izle


O Hayat Benim 7.Bölüm Özeti
Mehmet Emir'in emniyete cagrilmasi uzerine Atahan Konağı karışır. Sebep oldukları haksizliklar yüzünden İlyas mahvolurken Nuran’ın tek derdi polisin kendilerine bulasmamasidir. ancak cember giderek daralmaktadır. Bu arada Bahar ve Ateş arasında filizlenen duygular, Efsun'un sinsi oyunlari yuzunden daha bastan bozulma tehlikesindedir. Bahar'a gelen cicekler iki genc arasindaki ilk kiskanclik kavgasini tetikler. Efsun planlari ise yaradigi icin mutludur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

FOX TV'de 30 Mart'da ekrana gelecek olan o hayat benim 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/o-hayat-benim-7-bolum-fragmani.html

Saklı Kalan 4.Bölüm Fragmanı 30 Mart


Saklı Kalan 4.Bölüm Özeti
Murat Cevher’in karısı Süreyya’nın geri dönmesiyle Cevher ailesinin dengeleri bir anda alt üst olur. Sevgilisi Bora’yla birlikte Amerika’dan dönen Süreyya, Cevher ailesinin servetine sahip olmak için türlü oyunlara başvurur. Süreyya; Murat ve Defne’nin birlikte çekilmiş olan fotoğraflarını Ece’ye göstererek ortalığı iyice karıştırır. Murat Cevher ve Defne aşkının önündeki engeller giderek artmaktadır. Defne’nin eski sevgilisi Emre, Murat ve Defne’ye saldırır ve bu saldırının sonunda Defne yaralanır. Hastaneye kaldırılan Defne iyileşince Murat onu Ağva’ya götürür. Murat’ın, Ağva’da, Defne’ye büyük bir sürprizi vardır. Irmak, Onur’a bir restoranda iş bulur. Onur iş görüşmesine gider ve garson olarak işe alınır. Onur, Irmak’a gerçeği söylemek ister fakat yapamaz. Onur ve Irmak gece barda sahne aldıktan sonra Irmak’ın grubunun eski gitaristi tarafından saldırıya uğrarlar. Kavga sonunda Onur hafif yara alır. Irmak, Onur’u evine bırakmak ister. Fakir biri olduğu yalanını söylemiş olan Onur iyice köşeye sıkışır. Tarık’ın kumar borcu Cevher ailesinin başına büyük bir bela sarar. Tarık, eşi Nevin’le birlikte bu beladan kurtulmak için annesi Sitare’den yardım ister. Sitare onlara yardım eli uzatmaz. Bu duruma sinirlenen Nevin, Süreyya’ya gider ve Sitare’nin geçmişine ait büyük sırrı Süreyya’yla paylaşır. Süreyya için artık zafer çok yakındır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Show TV'de 30 Mart'da ekrana gelecek olan saklı kalan 4.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sakli-kalan-4-bolum-fragmani.html

Küçük Gelin 30.Bölüm Fragmanı izle 30 Mart


Küçük Gelin 30.Bölüm Özeti
Gerçekleri öğrenmek için İstanbul’a giden Melek Öğretmen, Sami’nin de yardımıyla ulaştığı Aysel’e kızının yaşadığını söyler. Konakta ise ağalık konusunda bir gerginlik yaşanır. Zümrüt, Behiye’yi sıkıştırarak Azad’ı desteklemesini ister. Ancak Nujin Ana aşiretlerin katılacağı yemeğe kendilerini temsilen Devran’ı gönderir. Bu sırada Behiye beklenmeyen bir çıkış yapar ve yemeğe Azad’ın gitmesi gerektiğini söyler. Konaktakiler beklenmeyen bu tepki karşısında büyük şok yaşar. Tüm bunlar yaşanırken Berfin ve Ferman boşanmaktan vazgeçer. Zehra ise bu sırada Melek Öğretmen’den annesi ile ilgili gelecek haberi bekler. Fakat Melek Öğretmen yeni öğrendiği bir haberi Zehra’ya söylemek konusunda büyük kararsızlık yaşar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.

Samanyolu TV'de 30 Mart'da ekrana gelecek olan küçük gelin 30.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kucuk-gelin-30-bolum-fragmani.html