29 Haziran 2013 Cumartesi

Bir Aşk Hikayesi 13.Bölüm 2 Temmuz

Bir Aşk Hikayesi 13.Bölüm Özeti

Her son yeni bir başlangıçtır. Gönül annesinin ölümüyle hayatını tamamen değiştirecek bir gerçekle tanışır. Öldü sandığı çocuğunu acaba yaşamakta mıdır? Diğer tarafta Ceylan Korkut’un hayatına bir kez daha bela getiren Aslı’yla karşı karşıyadır. Aslı’nın “Korkut eninde sonunda ilk aşkına dönecek diye korkuyorsun. Sana bir sır vereyim mi... Korkut beni kalbinden hiç çıkarmadı! Çıkaramaz da...” sözleri kulağında çınlar durur. Bu yüzden belki de hayatının en büyük hatasını yapmak üzeredir. Korkut’sa Ceylan’a olan aşkını her fırsatta yineler. “Ya geçmişten başka hiçbir şey yok! O da adı üstünde işte geçti gitti. Kalbimde sadece sen varsın!” dediğinde Ceylan’ın kalbi de aklı da kuşkular içindedir Ceylan ve Korkut bir otel odasında yan yana geldiklerinde en büyük sorular cevap bulacaktır.


FOX TV'de 2 Temmuz'da ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 13.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-13-bolum-2-fragmani-izle.html

Sana Bir Sır Vereceğim 1.Bölüm 5 Temmuz Cuma

Sana Bir Sır Vereceğim 1.Bölüm Özeti

Esrarengiz bir şekilde kızını kaybetmiş ve onu arayan bir anne... Oğluna hem annelik hem babalık yapmaya çalışırken, sahip olduğu özel gücün peşindeki kötülere karşı oğlunu korumaya çalışan bir baba... Zihin okuyan, düşünce gücüyle nesneleri hareket ettiren çocuklar ya da sokakta başı belaya girdiğinde kendini görünmez yaparak hayatta kalma savaşı vermiş genç bir delikanlı... Ürettiği elektirikten dolayı sevdiği insana bile dokunamayan güzel genç bir kız...


FOX TV'de 5 Temmuz'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 1.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-1-bolum-fragmani.html

Güneşi Beklerken 1.Bölüm 2 Temmuz Salı

Güneşi Beklerken 1.Bölüm Özeti

Demet, kızı Zeynep’e hem babalık hem de annelik yapan fedakar bir kadındır. Ancak, anne-kızın Gölyazı’da kurdukları mütevazı yaşam, Demet’in işlettiği dükkanın iflası ile altüst olur. Maddi sıkıntıya düşen ve bu durumu Zeynep’ten saklayan Demet’e yardım eli en yakın arkadaşı Jale’den gelir. Jale, İstanbul’un en prestijli kolejlerinden biri olan Özel Sayer Koleji’nin müdürüdür. Demet’e ve Zeynep’e reddedemeyecekleri bir teklifte bulunur. Demet, İstanbul’a gitme konusunda kararsızdır. Üstelik Zeynep, gitmemek için ayak direr hatta evden kaçar. Jale’nin, en yakın dostuna yardım etmesinin altında ise esasında yıllar önce yaptığı bir hatayı telafi etmek vardır. İstanbul’da yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanan Demet de aslında tedirgindir. Çünkü kızından babası ile ilgili gerçeği yıllardır saklamaktadır. Jale, Demet’e kız kardeşinin yanında iş bulur. Fakat bu iş, Demet’e beraberinde hiç beklemediği büyük bir sürprizi de beraberinde getirir. Zorla geldiği İstanbul’a alışmak Zeynep için de kolay olmaz. Daha ilk günden okulda adeta kendi krallığını ilan etmiş olan şımarık çocuk Kerem Sayer ile karşı karşıya gelirler. Zeynep, Kerem’in ekibi ile işkence ettiği bir öğrenciyi onun zulmünden kurtarır. Fakat bu kahramanlık ona pahalıya patlar. Okuldaki otoritesi sarsılan Kerem, Zeynep’ten herkesin içinde kendisinden özür dilemesini ister. Bunu kabul etmeyen ve ona meydan okuyan Zeynep’e destek Kerem’in kardeşi kadar sevdiği Barış’tan gelir. Öte yandan Zeynep’in koşudaki doğal yeteneği okulun beden eğitimi öğretmeni Cihan’ın dikkatini çeker. Cihan bu yetenekli genç kızla daha yakından ilgilenmeye başlar. Fakat bu durum Cihan’ın aynı okulda okuyan kızı Melis’in hiç hoşuna gitmez. Bu durum Melis’i iyice hırslandırır ve aşık olduğu Kerem’in gözüne girebilmek için, Zeynep’e iyi bir ders verme konusunda yardım etmeyi teklif eder. Hocasından aldığı tebrikle keyfi yerine gelen Zeynep’in bu mutluluğu pek kısa sürer. İntikam ateşi ile yanan Kerem, Zeynep’i tüm okula rezil edecek planı için çoktan geri sayıma başlamıştır.


Kanal D'de 2 Temmuz'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 1.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-1-bolum-fragmani.html

Şefkat Tepe 118.Bölüm Yeni Sezon

Şefkat Tepe 118.Bölüm Özeti

Büyük bir oyuna getirilen Sungurlar ifşa olur ve haklarındaki soruşturma neticelenene dek tim dağıtılır. Üniforma ve silahlarını teslim eden Sungurlar, mücadelelerine sivil olarak devam etme kararı alır. Zira ülkede iç savaş çıkarmak isteyen bazı güçler düğmeye basar. Hedefte ise ilk olarak Türk-Kürt mücadelesi vardır ve Serdar da timin tüm sorumluluğunu alarak, bir operasyon başlatır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Samanyolu TV'de yeni sezonda ekrana gelecek olan şefkat tepe 118.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sefkat-tepe-118-bolum-fragmani.html

28 Haziran 2013 Cuma

Arka Sokaklar 294.Bölüm Yeni Sezon

Arka Sokaklar 294.Bölüm Özeti

Zeynep, gözyaşları içerisinde sonsuzluğa uğurlanıyor. Ekip, son görevlerinin başında Zeynep’in cenaze törenindedir. Zeynep’in cenazesi emniyette yapılan resmi törenin ardından, Edirnekapı Şehitliği’ne defin edilir. Murat, Ömer’e sıkı sıkıya sarılmaktadır. Pınar ve Ali Murat’ı ve Ömer’i yalnız bırakmamak, destek olmak amacıyla Murat’larda bir süre kalmaya başlarlar. Cenaze işleri bittikten sonra Rıza, ekibi toplayarak Zeynep’in asıl katili Yener’i bulmanın peşine düşer. İçlerinde bir çatlak olduğunu sezerler. Tüm deliller bu çatlağın Serdar olduğunu göstermektedir. Serdar’a hiçbir şey belli etmeden, çalışabilecekleri geçici bir karakol binası bulup çalışmaya başlarlar. Oktay, Tarık, Nevzat bağlantıları bir bir çözülmeye başlar. Murat’a ilk başta bir şey belli edilmez. Ama Murat kimseye haber vermeden olayın içine girmeyi başarır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de yeni sezonda ekrana gelecek olan arka sokaklar 294.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-294-bolum-fragmani.html

Her Şey Yolunda Merkez 12.Bölüm 5 Temmuz Cuma

Her Şey Yolunda Merkez 12.Bölüm Özeti

Selçuk'un Peri ile sevgili olmadığını öğrenen Yasemin mutluluktan adeta bulutların üzerinde geziyor gibidir. Her şey eski haline dönmüştür. Gene Selçuk ve Yasemin birlikte vakit geçirmeye başlamıştır. Yasemin ile Selçuk'un bu samimiyeti Peri'yi rahatsız etmekte ve Cem'le olan yakınlaşmasını hızlandırmaktadır.

Diğer yandan okulda yapılacak sağlık taraması Tırsak Kemal ve Diyet Hanife'yi oldukça endişelenmiştir. Biri fazla kiloları, diğeri aşırı zayıflığı nedeniyle okuldan atılma riskiyle karşı karşıyadır. Arkadaşları onlara yardım edecek, birinin yemesini engelleyip zayıflatmaya, diğerini ise yedirerek şişmanlatmaya çabalayacaklardır.

Yeni evine Yerleşen Sami Yavuz Müdür'ü, taze komşusu Sarı Dul Keriman rahat bırakmamaktadır. Sami Yavuz'un zor anlarında her zaman olduğu gibi imdadına gene Serap Müdür yetişecektir.

Vandam Nuri ve Tetik Tekin arasında yaşanan Seçil Komser iddialaşması farklı bir boyuta taşınacaktır. İkili artık birbirine meydan okumaktadır. Vandam'ı her an hazır ve zinde tutmak adına olur olmadık yerlerde üzerine saldıran Şakir bu kez baltayı taşa vuracak ve yanlışlıkla Vakıf Müdür'e saldırıp başına geleceklere katlanacaktır.

Öte yandan Vakıf sağlık taramasında kendisini dehşete düşüren bir durumla karşılaşıp sarsılacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 5 Temmuz'da ekrana gelecek olan her şey yolunda merkez 12.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/hersey-yolunda-merkez-12-bolum-fragmani.html

27 Haziran 2013 Perşembe

Salih Kuşu 8.Bölüm 4 Temmuz Perşembe

Salih Kuşu 8.Bölüm Özeti

Salih Bey'in geçmiş hayatı yüzünden karşısına sürekli yeni zorluklar çıkan Bahtiyar, bu sefer büyük bir tehlike ile burun burunadır. Salih Bey'in kalp kapakçıklarındaki bir sorun yüzünden ameliyat olması gerekir. Ameliyat için beklenen makine gelir. Bu haber başta Bahtiyar olmak üzere tüm ev halkına bomba etkisi yapar. Her fırsatta Salih'ten kurtulmaya çalışan Derin ve Kubilay için de yeni planlar yapma fırsatı doğmuştur. Vesile dışındaki herkes Salih Bey'in yazacağı vasiyeti merakla bekler. Ameliyat günü gelir çatar. Bahtiyar istemeye istemeye oyunları ortaya çıkmasın ve ailesi ortada kalmasın diye bu tehlikeli ameliyatı olmaya karar verir...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 4 Temmuz'da ekrana gelecek olan salih kuşu 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/salih-kusu-8-bolum-fragmani.html

26 Haziran 2013 Çarşamba

Doksanlar 2.Bölüm 3 Temmuz Çarşamba

Doksanlar Dizi Özeti

1990 yılının yaz aylarında başlayan hikaye, bir kaç yıl önce birbirlerine küsmüş olan Bekir ve Nuri adında iki kardeşi konu alır. Bu iki kardeşin eşleri de bu küslükten dolayı birbirleriyle konuşmamaktadır. Gün geçtikçe küslüğün şiddeti artıyor, iki kardeş birbirlerinin yüzlerini bile görmek istemiyordur. Nuri'nin büyük oğlu Mustafa'nın nişanına Bekir'in gidip gitmeyeceği mahallede büyük merak konusudur... Öte yandan sosyal medyanın, arkadaşlık sitelerinin, cep telefonlarının olmadığı o günlerde gençlerin gündemini oluşturan en önemli şey, yine kuşkusuz aşklardır...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 3 Temmuz'da ekrana gelecek olan doksanlar 2.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/doksanlar-2-bolum-fragmani.html

Pis Yedili 71.Bölüm 3 Temmuz Çarşamba

Pis Yedili 71.Bölüm Özeti

Bayrampaşalı'nın Cimbom'a söz kesmek istemesi ile Cimbom panik olmuştur. Fatih ile söz olayını çözüp Paşa anlamadan bu oyunu sonlandırmak ister. Karabiber, annesi okuduğu için günlüğünü yanında gezdirmektedir. Bir ara telaş içindeyken düşürdüğü günlüğü Trafo'nun eline geçer. Elçin'in daha önce Amerika'da başvurduğu kolejden okula kabul edildiğini bildiren bir mektup gelmiştir. Sevinçle bu haberi Ceyhun’la paylaşan Elçin için, Amerika ve Ceyhun arasında karar verme zamanı gelmiştir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 3 Temmuz'da ekrana gelecek olan pis yedili 71.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/pis-yedili-71-bolum-fragmani.html

25 Haziran 2013 Salı

ATV'den yeni bir sitcom dizi daha -Aldırma Gönül-


Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın başarılı oyuncusu Şahin Irmak ve Beyaz Gelinciğin Meryemce'si yeni bir televizyon projesinde buluşuyor! Tüm kanallar yaz dönemi için yeni dizilerini bir bir duyurmaya başlarken ATV Doksanlar'dan sonra ki 2. sezon sitcom dizisini duyurdu. Eğlence ve komedinin eksik olmayacağı bu sitcom'un adı "Aldırma Gönül"! Mahir, bir kargo şirketinde kamyon şoförüdür. Gönül ile evlidir. Kayınpederi Cabbar ve onun yarım akıllı kızı Nefise ile aynı evde yaşamak zorunda kalır. Cabbar'la Mahir'i yakınlaştırmaya çalışan Gönül'ün boşuna çabaları, Mahir'in Cabbar'ın baskısından kurtulmak için bulduğu umutsuz çareler… Mahir'in yakın arkadaşları Hayati, Muzo ve Şahin'in iş ve aşk hayatlarındaki çalkantılar… Nefise'nin ünlü olma hayalleri uğruna başına gelen komik olaylar… Sitcom'da Mahir karakterini Şahin Irmak, Gönül rolünde Tülin Özen ve Kayınpeder Cabbar rolünde ise Ulvi Alacakaptan yer alıyor.

Aldırma Gönül Fragmanı

FOX'un yeni dizisi Sana Bir Sır Vereceğim


Olağan üstü güçlere sahip, esrarengiz bir aile.. Son dönemde dizilerde ki başarısı ile adını duyurmaya devam eden FOX yaz sezonu için yeni dizi projelerini duyurmaya devam ediyor. İşte bunlardan biri de eğlenceli, sıcak ve fantastik bir aile dizisi olan "Sana Bir Sır Vereceğim"!

Esrarengiz bir şekilde kızını kaybetmiş ve onu arayan bir anne... Oğluna hem annelik hem babalık yapmaya çalışırken, sahip olduğu özel gücün peşindeki kötülere karşı oğlunu korumaya çalışan bir baba... Zihin okuyan, düşünce gücüyle nesneleri hareket ettiren çocuklar ya da sokakta başı belaya girdiğinde kendini görünmez yaparak hayatta kalma savaşı vermiş genç bir delikanlı.. Ürettiği elektirikten dolayı sevdiği insana bile dokunamayan güzel genç bir kız...

Dizi'de Mehmet rolünde Murat Han, Sevgi rolünde Esra Ronabar, Tilki rolünde Ekin Koç, Aylin rolünde Demet Özdemir, Burak rolünde Burak Can ve Bora Öztürk rolünde Melih Can'ın yer aldığı dizinin yapımcılığını Selim Erkul ve Cemal Ozan Çam üstlenirken yönetmenlik koltuğunda ise Cevriye Demir oturuyor. Dizi Scor Films yapımcılığında yakında FOX TV'de başlıyor.
Sana Bir Sır Vereceğim Fragmanı