23 Ağustos 2013 Cuma

Güneşi Beklerken 9.Bölüm 27 Ağustos Kanal D

Güneşi Beklerken 9.Bölüm Özeti

Kerem, Melis’e inanmaz ve onu, Zeynep’i denize itmekle suçlar. Geldikleri yolu geri dönerek gecenin karanlığında Zeynep’i ararlar. Ancak aramaları sonuç vermez. Zeynep koca denizde kaybolmuştur. Öte yandan Cem ile kutlama yemeğine çıkan Tülin’i ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Her şeyi öğrenen Demet ise Cihan’ı konuşmak için çağırır. İkili tam konuşurken Cihan’a kötü haber telefonla gelir. Zeynep’i bir türlü bulamayan Kerem, Barış’ı arar. Zeynep’i arama çalışmalarına Barış da katılır. Hastaneler başta olmak üzere her yeri baştan aşağı tararlar. Barış 24 saat içinde bulamazlarsa ailesine haber vermeleri gerektiğini söyler. Fakat Kerem kararlıdır ne pahasına olursa olsun Zeynep’i bulacaktır. Zaman kazanmak için de Yağmur’dan destek alır. Yağmur, Zeynep’in annesini arayarak bu gece onlarda kalacaklarını söyler. Kerem tarafından yemediği fırça kalmayan Melis, eve döner ancak orada da onu başka can sıkıcı bir gelişme beklemektedir. Demet, Jale’yi tedavi olması konusunda en azından denemeye doktoru ile ikna etmeye çalışır. Arama çalışmaları sırasında ise bir denizde boğulan bir kızın cesedinin karaya vurduğu haberi gelir. Çılgına dönen Kerem cesedi görmek için uğraşırken herkes onun hala izini bulamadıkları Zeynep olmaması için dua eder.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 30 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güneşi beklerken 9.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-9-bolum-internet-ozel-fragmani-izle.html

(Fragmanı) Her Şey Yolunda Merkez 19.Bölüm

Her Şey Yolunda Merkez 19.Bölüm Özeti

Yasemin'in babası Zeki Bey'in istediği olmuş ve dolabında cep telefonu bulunan Yasemin'in okuldan disiplin kurulu kararıyla atılmasına karar verilmiştir. Arkadaşları her ne kadar inanamasa da Yasemin polis olabilmek için verdiği savaşı kaybetmiş gibi görünmektedir. Serap ve Sami Yavuz arasında eskilerden kalma aşk rüzgarları yeniden esmeye başlamıştır. İkili arasında her şey rayına oturmuş gibi görünse de onları bekleyen çarpıcı gelişmeler müdürlerin arasını bozacak türdendir. Nermin'in Batu'ya olan ilgisizliği Batu'nun kendisini umursamayışıyla birlikte ilgiye dönüşmüş ve klasik bir kaçan kovalanır durumu halini almıştır. Serkan ve Dilek arasında dört nala ilerleyen gizli yasak aşk ikiliyi oldukça tedirgin etmekte ve bu durumu arkadaşlarına açıklayıp açıklamama konusunda tereddütler yaşatmaktadır...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 29 Ağustos'ta ekrana gelecek olan her şey yolunda merkez 19.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/hersey-yolunda-merkez-19-bolum-fragmani.html

Sana Bir Sır Vereceğim 8.Bölüm 30 Ağustos FOX TV

Sana Bir Sır Vereceğim 8.Bölüm Özeti

Tilki’yi üzmek ve ondan intikam almak için herşeyi yapan Savaş’ın planları bitmek bilmiyor, Aylin’i Tilkiden uzaklaştırmak için doğaüstü gücünü kullanan Savaş istediğine ulaşıyor. Savaş ile Aylin’i ormanda yakınlaşırken gören Tilki’nin tepkisi ne olacak ? Aylin bu durumu nasıl açıklayacak ? Firdevs Hanım köşküne ait cevapsız sorular gün geçtikçe artıyor, Sevgi’nin karakolda bulduğu esrarengiz dosya ile daha da karmaşık bir hal alıyor. Kızına bir adım daha yaklaşmak ve diğer çocukları korumak için çabalayan Sevgi’nin köşk ile ilgili daha öğreneceği çok şey var. Nihat Karadağ’ın talimatıyla Esra ve Sedat öğretmen okul için bir parti düzenler. Acaba Nihat’ın çocuklar hakkındaki planı ve bu partiyi düzenlemesinin amacı nedir ? Tilki partiye Çağla ile katılır ve parti boyunca Çağla ile ilgilenir. Aylin elbette bu durumdan hiç hoşlanmaz. Savaş, yavaş yavaş istediğine ulaşırken, partide diğer planlarını da hayata geçirmeye başlar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 30 Ağustos'ta ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-8-bolum-fragmani.html

22 Ağustos 2013 Perşembe

(Fragmanı) Zengin Kız Fakir Oğlan 47.Bölüm

Zengin Kız Fakir Oğlan 47.Bölüm Özeti

Biricik’in annesi Serpil Hanım, aileden kalma çok değerli bir yüzüğü Biricik’e takması için Nurhan’a verir. Sakar damat Nurhan şanssızlık sonucu yüzüğü kaybedince ortalık karışır! Öte yandan bayramın ikinci günü zengin aileyle birlikte binicilik kulübüne giden Nurhan, kötü niyetli bacanağı Sarp’ın gaza getirmeleri sonucu ata binince aksiliklerin ardı arkası kesilmez!
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 29 Ağustos'ta ekrana gelecek olan zengin kız fakir oğlan 47.bölüm fragmanıyayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/zengin-kiz-fakir-oglan-47-bolum-fragmani.html

Aldırma Gönül 9.Bölüm 29 Ağustos FOX TV

Aldırma Gönül 9.Bölüm Özeti

Mahir, bir kargo şirketinde kamyon şoförüdür. Gönül ile evlidir. Kayınpederi Cabbar ve onun yarım akıllı kızı Nefise ile aynı evde yaşamak zorunda kalır. Cabbar'la Mahir'i yakınlaştırmaya çalışan Gönül'ün boşuna çabaları, Mahir'in Cabbar'ın baskısından kurtulmak için bulduğu umutsuz çareler... Mahir'in yakın arkadaşları Hayati, Muzo ve Levent'in iş ve aşk hayatlarındaki çalkantılar... Nefise'nin ünlü olma hayalleri uğruna başına gelen komik olaylar... Aldırma Gönül yakında atv'de...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 29 Ağustos'ta ekrana gelecek olan aldırma gönül 9.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/aldirma-gonul-9-bolum-fragmani.html

21 Ağustos 2013 Çarşamba

(Fragmanı) Doksanlar 10.Bölüm

Doksanlar 10.Bölüm Özeti

1990'lar ilk özel televizyonların yayına başladığı, her yerde özel radyoların dinlendiği, neredeyse her mahallede pop yıldızı olmak isteyen gençlerin bulunduğu, cep telefonuyla, bilgisayarla tanıştığımız yıllardır. Doksanlar; moda, giyim - kuşam, müzik vs. neredeyse bütün sosyal, ekonomik ve kültürel hayatın büyük bir dönüşüm yaşadığı dönemi iki aile ve onların çocukları üzerinden anlatıyor.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 28 Ağustos'ta ekrana gelecek olan doksanlar 10.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/doksanlar-10-bolum-fragmani.html

Pis Yedili 79.Bölüm 28 Ağustos Show TV

Pis Yedili 79.Bölüm Özeti

Trafo ve Pc, Fatih ile Cimbom'u gördüklerini Paşa'ya anlatmışlardır. Paşa sinirlenip ortadan kaybolur. Cimbom defalarca aramasına rağmen ulaşamaz. Cimbom tüm olan biteni Trafo, Pc ve Orço'ya anlatır fakat tam ikna edemez. Bu sebeple Fatih'le yüzleştirmek için bir araya getirir onları. Trafo, Karabiber'in günlüğünü okuduğunu Salça'ya anlatır. Sır saklamayı beceremeyen Salça, her şeyi Karabiber'e anlatınca ortalık karışır. Esma Sultan, Dizel'den ayrılmaya karar vermiştir. Bunu söylemek için gittiği Dizel'in Cafe'sinde beklemediği bir şey ile karşılaşır…
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 28 Ağustos'ta ekrana gelecek olan pis yedili 79.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/pis-yedili-79-bolum-fragmani.html

Kayıp ve A.Ş.K dizisinin tanıtımları paylaşıldı

A.Ş.K Dizi Konusu

“Paranın satın alamayacağı şey nedir?” diye sorsak insanlara... Kimi mutluluk, kimi sağlık, kimiyse aşk cevabını verir. Aşk... O her şeyden güçlü ve değerlidir. Paradan bile.Ne kadar zengin olursa olsun, kimse aşkı satın alamaz. Öyle mi acaba?


Kanal D'de Eylül ayında ekrana gelecek olan A.Ş.K Fragmanı için yayınlanan tanıtımı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kayıp Dizi Konusu

Şarman adında büyük bir aile şirketinin sahipleri olan Kemal ve Leyla iki çocuğu Kerem ve Yasemin ile birlikte herkesin gıpta ettiği bir hayat yaşamaktadır. Her şeye sahip olan bu aile, holding'in varisi ailenin erkek çocuğu Kerem Özdemir'in bir gece polisler tarafından götürüldükten sonra ondan bir türlü haber alamaması ile yıkılır. Bu yıkım, tıpkı kızım nerede dizisinde olduğu gibi ailenin içinde herkesin birbirinden sakladığı sırların ortaya çıkmasına, aslında dışarıdan göründüğü gibi gıpta edilecek bir aile olmadıklarını farketmelerine neden olacaktır.


Kanal D'de Eylül ayında ekrana gelecek olan Kayıp fragmanı için yayınlanan tanıtımı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: Kayıp fragmanı

20 Ağustos 2013 Salı

(Fragmanı) Güneşi Beklerken 9.Bölüm

Güneşi Beklerken 9.Bölüm Özeti

Zeynep’ten tamamen kurtulmak isteyen Melis, ona tuzak kuruyor. Demet artık her şeyi öğrenir. Jale’nin bunu nasıl yaptığına inanamazken Cihan çıka gelir. Gölyazı’ya dönmeleri ve Zeynep’in babası hakkında sorduğu sorularla onu sıkıştırır. Kerem ise oyununa devam etmektedir. Zeynep’in babasının arkadaşı zannettiği Salih’i okula getirtir. Ondan aldıkları yeni bilgiler Zeynep’i daha da umutlandırır. Bu arada Jale’nin sağlık durumunu da öğrenen Demet, arkadaşını bırakıp gidemez. Zeynep’in okulda kaldığı haberi çabucak yayılırken, Melis ise bu kızı hayatından nasıl çıkartacağını kara kara düşünür. Zeynep bir yandan babasını ararken diğer yandan da Burhan Felek Spor Salonu’nda yapılacak önemli atletizm yarışına hazırlanır. Bu yarış ilerisi için ona çok daha büyük kapılar açacaktır. Ancak Barış ile buluşan Melis, Zeynep’in bu yarışa gitmesini engelleyecek bir yalan söyleyerek ortalığı fena karıştırır. Melis yüzünden Cihan Hoca ile Zeynep karşı karşıya gelirken, Kerem de oynadığı oyunu bitirmeye karar verir. Zeynep’i tekneleri ile babasının orada olduğunu haber aldıkları Karadeniz’deki bir koya götürmek üzere yola çıkartır. Ancak teknede Melis de vardır. Ve bu kez Zeynep’ten kurtulmaya kesin kararlıdır. Zeynep, Melis’i görünce çok şaşırır. Ve bir süre sonra Zeynep son sürat giden teknede ortadan kaybolur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 27 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güneşi beklerken 9.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-9-bolum-fragmani.html

Bir Aşk Hikayesi 21.Bölüm 27 Ağustos FOX TV

Bir Aşk Hikayesi 21.Bölüm Özeti

Korkut ve Ceylan için artık mululuk zamanıdır. Tüm engelleri birlikte aşmaya karar verirler. Bir süre birlikte olacaklarını gizli tutacaklardır. Bu sırada Cennet annesi sandığı Gönül’ün evine bir türlü alışamamış huzursuzdur. Diğer tarafta Tolga Korkut ve onun bir oyun çevirdiğini düşünmekte ve bu yüzden ona sert davranmaktadır. Bu durum Gönül ve Tolga’nın arasını giderek açar ve Tolga evden kovulur. Korkut ve Ceylan ise hayatlarının en güzel anlarını yaşamaktadırlar. Korkut’un Ceylan’a son süprizi yaşamlarında yepyeni bir sayfayı açacaktır. Ve bir gün iki aşık “Gitmek özgürlüktür” diyerek yola çıkarlar... İkisi de özgürdür artık...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 27 Ağustos'ta ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 21.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-21-bolum-fragmani.html

19 Ağustos 2013 Pazartesi

(Fragmanı) Güzel Çirkin 9.Bölüm

Benim Hala Umudum Var 9.Bölüm Özeti

Murat ve Şenol tehlikeli bir işe bulaşıyor. Lena sayesinde karıştıkları pisliğin bedelini Aydan’la ödetmeye çalışmaları üzerine Murat ve Şenol tehlikeli yollara başvururlar. Aydan’ı bulma telaşı içine düşen Murat iyice gözünü karartmıştır. İntikam çanları Kemal’in ölümü ve Aydan’ın durumu nedeniyle çalmaya başlar. Tüm bunlar olurken Nazlı yeni gelen huzurevi cinayeti dosyasını çözmek için kolları sıvar. Huzurevinde işlenen emekli polis cinayetinden Remzi Amir de nasibini alır. Murat ve Şenol’un bulaştıkları pislik, onlar için yeni bir hayatın temelini hazırlarken, olan biteni uzaktan izleyen Nazlı bir şeylerin ters gittiğinin farkındadır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 26 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güzel çirkin 9.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/guzel-cirkin-9-bolum-fragmani.html

Benim Hala Umudum Var 9.Bölüm 26 Ağustos Kanal D

Benim Hala Umudum Var 9.Bölüm Özeti

Umut oyunculuk eğitimi alıyor. Kendisini Umut ve Musa’nın tartışmasının ortasında bulan Hakan şaşkındır. Umut’un oyunculuğunu daha çabuk ilerletebilmesi için bir Oyunculuk Akademisi ayarlar. Ozan Umut’un peşini bırakmıyor. Ozan hayatına çeki düzen verebilmek için işlere dört elle sarılır. Umut’unda peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Umut’u görüşmeye ikna etmek için çabalar. Asude Umut’un en büyük destekçisi olmuştur. Bu sırada Hakan’ın Rüzgar’a yakınlaşma çabası devam eder. Artık Rüzgar için yeni bir dönem başlayacaktır. Zafer ise Ragıp’tan para kopartabilmek için yeni planlar peşindedir..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 26 Ağustos'ta ekrana gelecek olan benim hala umudum var 9.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/benim-hala-umudum-var-9-bolum-fragmani.html

18 Ağustos 2013 Pazar

(Fragmanı) Babam Sınıfta Kaldı 7.Bölüm

Babam Sınıfta Kaldı 7.Bölüm Özeti

Çiğdem Nazım’ın evlenme teklifini sırf Erman’a inat kabul etmiştir fakat ertesi gün hatasını anlayıp düzeltmek için Nazım’la konuşmak ister.Erman, Yağmur’un neler yaptığını takip edebilmek için Şinasi’ye bir kız ismi ile face hesabı açtırır ve Yağmur’la arkadaş olmayı başarır. Fakat Yağmur dedesiyle bir olup babasını bir hayli yoracaktır.Kaan, arkadaşlarıyla oynayacağı bir tiyatro oyunu için Yağmur ve kızları davet eder. Fakat asıl oynayacağı tiyatro oyunu değil Yağmur için hazırladığı bir oyundur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 25 Ağustos'ta ekrana gelecek olan babam sınıfta kaldı 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/babam-sinifta-kaldi-7-bolum-fragmani.html

Bir Aşk Hikayesi 20.Bölüm 20 Ağustos Salı FOX

Bir Aşk Hikayesi 20.Bölüm Özeti

“N’apıcaz şimdi? Nasıl olcak Ceylan? Şöyle yapcaz ben sana evlenme teklif edicem”Korkut ve Ceylan için artık mululuk zamanıdır. Tüm engelleri birlikte aşmaya karar verirler. Bir süre birlikte olacaklarını gizli tutacaklardır. Bu sırada Cennet annesi sandığı Gönül’ün evine bir türlü alışamamış huzursuzdur. Diğer tarafta Tolga Korkut ve onun bir oyun çevirdiğini düşünmekte ve bu yüzden ona sert davranmaktadır. Bu durum Gönül ve Tolga’nın arasını giderek açar ve Tolga evden kovulur. Korkut ve Ceylan ise hayatlarının en güzel anlarını yaşamaktadırlar. Korkut’un Ceylan’a son süprizi yaşamlarında yepyeni bir sayfayı açacaktır. Ve bir gün iki aşık “Gitmek özgürlüktür” diyerek yola çıkarlar... İkisi de özgürdür artık...

FOX TV'de 20 Ağustos'ta ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 20.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-20-bolum-2-fragmani-izle.html