13 Temmuz 2013 Cumartesi

Bir Aşk Hikayesi 15.Bölüm 16 Temmuz

Bir Aşk Hikayesi 15.Bölüm Özeti

Karanlıktaki gerçekler ortaya çıktığında, diğer her şey karanlığa gömülür. “Gecelerce hayaller kurdum ben. Evleneceğiz, çocuklarımız olacak, birlikte yaşlanacağız... Hepsini gördüm ben, hepsini istedim. Çok istedim! Bir tek onunla istedim.” Diyen Ceylan için acı gerçeklerle yüzleşme zamanı… Korkut’un Ceylan’ı kaybetmemek için sakladığı sırlardan birinin bile ortaya çıkmasıyla aşıklar büyük bir sınavla karşı karışa kalırlar. Ceylan için Korkut’tan kaçmak tek seçenektir çünkü onu gördüğü an karşı koyamayacağının farkındadır. Ama Korkut’un onun peşini bırakmaya niyeti yoktur. Her şeyi bırakıp Ceylan’ın peşine düşer. Ve nihayet iki sevgili yan yana geldiğinde beklenmedik bir şey Korkut’un tüm planlarını alt üst eder. Diğer tarafta Gönül öldü sandığı çocuğunun yaşadığını öğrendiğinde artık tek bir amacı vardır çocuğunun kim olduğunu bulmak! Gönül gerçeklere bir adım daha yaklaşır. Korkut’un oğlu olduğunu öğrenecek mi yoksa çaresizce acı çekmeye devam mı edecek?


FOX TV'de 16 Temmuz'da ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 15.bölüm fragmanı izle yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-15-bolum-2-fragmani-izle.html

12 Temmuz 2013 Cuma

Kahireli Palas 21.Bölüm 15 Temmuz Pazartesi

Kahireli Palas 21.Bölüm Özeti

Rezzan Zeynep’i kahvaltıya çağırır fakat kahvaltı sırasında sorduğu sorularla, Zeynep’i oldukça sıkıştırır.. Özlem Berna'ya artık kafeyi satıp, Ünal ile buradan gitmek istediklerini söyler. Zerrin Alp'in istediği gibi kızlarla konuşmuştur.Kızlar bu duruma ne tepki verecek? Murat’ın tehdit telefonları devam ederken, Murat Gül’den Sinan’ın komadan çıktığını öğrenir. Murat’ın özgürlüğü artık Sinan’ın iki dudağı arasındadır. Rezzan Hüseyin’den Gülnihal hanımın dairesinin anahtarlarını alamayınca, ilk iş Ayşe’ye gider.. Rezzan Ayşe’yi bu sefer nasıl kandıracak? Açılış gecesinde, Murat hazırladığı cd'yi Zeynep’in çantasını koyar.. Zeynep eve dönünce cd'yi dinlediğinde nasıl bir tepki verecek?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 15 Temmuz'da ekrana gelecek olan kahireli palas 21.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kahireli-palas-21-bolum-fragmani.html

Sana Bir Sır Vereceğim 3.Bölüm 19 Temmuz Cuma

Sana Bir Sır Vereceğim 3.Bölüm Özeti

Yeni evlerinde farklı bir hayata merhaba diyen Mehmet , Sevgi ve çocuklar için bu duruma alışmak biraz zaman ister. Tilki, Aylin, Gürcan ve Zeynep’in artık okul hayatı başlamalıdır. OKULDA ÇOCUKLAR KENDİLERİNİ NASIL SAKLAYACAK ! Çocukların okulda arkadaşlarıyla iyi geçinerek göze batmamaları, farkedilmemeleri gereklidir! Tilki, Aylin ve Zeynep için bu konuda sorun yoktur ama Gürcan için bu olay bambaşkadır.. SIRLARLA DOLU AİLE TEHLİKEYE DOĞRU BİR ADIM ATAR Tüm bunların üstüne, Kemal Sevgi’yi arar. Kemal'i çocukları korumak için yeni düzen kurduğu eve davet eder. Bilmediği çok büyük bir gerçek vardır, o adam artık tanıdığı Kemal değildir. Farklı bir doğaüstü gücü olan diğer bir çocuk Burak’tır ve hiçbir şey düşünüldüğü gibi olmayacaktır..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 19 Temmuz'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 3.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-3-bolum-fragmani.html

Her Şey Yolunda Merkez 14.Bölüm 19 Temmuz Cuma

Her Şey Yolunda Merkez 14.Bölüm Özeti

Sağlık taramasından geçen Vakıf Müdür, sağlıkçıların konuşmalarını yanlış anlamış ve öleceğini sanmıştır. Vakitsiz göçüp gideceğini sanarak başta Şakir olmak üzere herkese iyi davranmaya başlayan Vakıf Müdür'ün makam mevki hırsı da kalmaz. Selçuk ve Yasemin yakınlaşması tüm hızıyla sürerken, bu durumdan rahatsız olan Cem ve Peri de ister istemez birlikte hareket etmeye ve birbirlerini daha yakından tanımaya başlar. Bu dörtlünün bir mekanda karşılaşmaları iki çift içinde sürpriz olacaktır. Öte yandan Serkan ve Dilek tüm bu gönül işlerinden uzakta arkadaşça gezip eğlenmektedir. Melek Efe Selim'in Nermin'den hoşlandığını sanmakta ve çok üzülmektedir. Diğer yandan Selim yanlış anlaşılmaktan ötürü oldukça sıkıntılıdır. Birinci sınıflar çarşı izninde hep birlikte Lunaparka gider, Batu'nun Nermin'e yakınlaşma çabaları buradada sonuç vermez. Tetik Tekin ve Vandam Nuri arasında ki Seçil Komser'i etkileme çabaları, gittikçe dozunu arttıran bir hal almıştır. İkili Seçil'i etkilemek için olmadık durumlara düşecektir. Serap Müdür Sami Yavuz'un yerleşmesine yardım ederken açılmamış bir koliden çıkan eski fotoğraflarla geçmişe gidecektir..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 19 Temmuz'da ekrana gelecek olan her şey yolunda merkez 14.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/hersey-yolunda-merkez-14-bolum-fragmani.html

11 Temmuz 2013 Perşembe

İşte Muhteşem Yüzyıl'ın Sarı Selimi!


19 Haziran'da 103.bölümü sezon finali yaparak ekranlara kısa bir süreliğine veda eden Muhteşem Yüzyıl için merakla beklenen Sultan Süleyman'dan sonra tahta oturan Sarı Selim'in kim olacağı belli oldu.

Hatırlanacağı üzere Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasından sonra Hürrem Sultan yerine Vahide Gördüm'ün dizi kadrosuna dahil edilmesi ile dizinin sevenleri büyük bir hayal kırıklığı yaşamış ve TIMS eleştirilerin odağı olmuştu. Ancak Sarı Selim konusunda iyi bir tercih yaptıkları ortada.. Geçtiğimiz haftalarda final yapan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete karakterini oynayan Aras Bulut İynemli Muhteşem Yüzyıl'da yeni dönemde Sarı Selim'in büyümüş halini canlandıracak.

Güneşi Beklerken 3.Bölüm 16 Temmuz

Güneşi Beklerken 3.Bölüm Özeti

Kerem’i ve arabasını boya içinde bırakan Zeynep, kısa süreli bir zafer kazanır. Genç kızın özür dilemek yerine kendisine kafa tutup bir de karşılık vermesi Kerem’in iyice çıldırmasına neden olur. Fakat bu kez ona unutamayacağı bir ders vermeye kararlıdır. Kerem’in gözüne girmek isteyen Melis, ona gönüllü yardımcı olur. Demet’in dikişteki yeteneğini takdir eden Tülin, Melda’dan özellikle onu ister. Bu isteğe itiraz edemeyen Demet, Tülin’in galada giyeceği elbisenin provası için onun evine gitmek zorunda kalır. Bu onu hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya getirir. Jale’nin sağlığı da günden güne bozulmaktadır. Bu durum Cihan Hoca’nın dikkatinde kaçmaz. Birden bire Melis’in kendisine iyi davranmasına şaşıran Zeynep, onun samimiyetine inanmaz. Ancak Kerem’in tayfası tarafından ablukaya alır. Üstelik aralarında Kerem’in elinden kurtardığı Sedat da vardır. Zeynep’in yardımına Melis yetişir. Barış’ın da Melis’in aslında iyi bir kız olduğunu savunması Zeynep’in Melis’e bir şans vermesine neden olur. Kerem ile Zeynep arasındaki çekişmeyi fark eden Cihan Hoca, bu konuya müdahale eder. Kerem’i kenara çeker ve hiç alışık olmadığı bir şekilde onu uyarır. Okulda oldukça zor zamanlar geçiren Zeynep her fırsatta onu zor durumdan kurtaran Barış’a karşı itiraf edemese de bir şeyler hissetmeye başlar. Melis ile arkadaşlığı ilerleten Zeynep ona güvenip kendi ile ilgili her şeyi anlatır. Okul çıkışı Melis ile Lunapark’a giden ve annesine akşam onlarda kalacağını söyleyen Zeynep, karşısında Kerem ve ekibini göründüğünde artık çok geçtir. Kapalı alan korkusu olan Zeynep’i bağlayıp korku tüneline kapatan Kerem, bu kez fazla ileri gider. İkili arasındaki bu inatlaşma Zeynep’i hiç hesapta olmayan bir felaketle karşı karşıya bırakır. Alevler içindeki korku tünelinde kurtarılmayı bekleyen Zeynep’in yardım çığlıkları karanlıkta kaybolmaktadır.


Kanal D'de 16 Temmuz'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 3.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-3-bolum-2-fragmani-izle.html

Zengin Kız Fakir Oğlan 42.Bölüm 18 Temmuz Perşembe

Zengin Kız Fakir Oğlan 42.Bölüm Özeti

Hoş Geldin Ramazan! On bir ayın sultanı Ramazan gelip çatmış, iftar ve sahur hazırlıkları hem Kemal Beyin ailesinde, hem de fakir oğlan Nurhan’ın ailesinde renkli görüntülere sahne olmuştur. Kemal Bey kızı Biricikle, fakir oğlan Nurhan’ın evlenmesine izin verince, iki aile arasındaki ilişkiler daha da gelişmiş, Nurhan Kemal Bey ve ailesini iftara davet etmiştir… Nurhan’ın Kemal Bey ve ailesini iftara davet ettiğini duyan Sarp, Nurhan’ın önüne geçip Kemal Beyin gözüne girmek için altından kalkamayacağı büyük bir iftar organizasyonuna girişecektir…
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1 18 Temmuz'da ekrana gelecek olan zengin kız fakir oğlan 42.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/zengin-kiz-fakir-oglan-42-bolum-fragmani.html

Aldırma Gönül 3.Bölüm 18 Temmuz Çarşamba

Aldırma Gönül 3.Bölüm Özeti

Mahir, Cabbar'ın eski fotoğraf albümlerinde Gönül'ün annesinin çok şişman olduğunu görür ve şok geçirir. Mahir, Gönül'e belli etmemeye çalışarak, Gönül'ün kilosunu kontrol etmeye başlar. Mahir yakın arkadaşlarının uyarılarını dinlemeyecek ve bu konuyu Gönül ile konuşmayı deneyecektir. Ancak bu evde yeni bir gerilim hattı oluşturacaktır. Nefise ablasının sözünü dinleyerek aşkı yakın çevresinde aramaya başlar. Bu sırada tesadüfen karşısına çıkan Muzo acaba hayallerinin aşkı olabilecek midir? Gönül yeni işine heyecanla başlar ancak yanlış anlamamaların üst üste gelmesiyle Mahir'in kıskançlık krizleri de artacaktır. Cabbar ise girişimci ruhu ile seyyar kebapçı kurmaya karar verir. Bu mahallede yeni olayların ve karmaşaların doğmasına neden olacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 18 Temmuz'da ekrana gelecek olan aldırma gönül 3.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/aldirma-gonul-3-bolum-fragmani.html

10 Temmuz 2013 Çarşamba

Doksanlar 4.Bölüm 17 Temmuz Çarşamba

Doksanlar 4.Bölüm Özeti

1990 yılında maaşlarını düşük bulan çöpçüler greve başlar ve uzun süre toplanmayan çöpler, mahallede büyük bir çöp yığını oluşmasına sebep olur. Biriken çöp yığınları için mahallelinin ne çözüm bulacağı ise merak konusudur. Öte yandan Bekir ve Nuri küs kardeşlerin barışmaları, başta babaları Mustafa Bey olmak üzere herkesin en büyük isteğiyken, Mustafa Bey onları barıştırmanın bir yolunu bulur. Mustafa Bey'in, küs kardeşleri barıştırma operasyonu işe yarayacak mıdır? Şükran ve Nuri, Tuğba ve Mustafa'nın evlenince oturması için yan daireyi hazırlarken, Tuğba kayınvalidesi Şükran'la aynı binada oturmak istemiyordur. Bin bir yalan Mustafa'nın bu duruma bulacağı çözüm ise işleri daha da çıkmaza sokar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 17 Temmuz'da ekrana gelecek olan doksanlar 4.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/doksanlar-4-bolum-fragmani.html

Pis Yedili 73.Bölüm 17 Temmuz Çarşamba

Pis Yedili 73.Bölüm Özeti

Trafo ve Pc, Fatih ile Cimbom'u gördüklerini Paşa'ya anlatmışlardır. Paşa sinirlenip ortadan kaybolur. Cimbom defalarca aramasına rağmen ulaşamaz. Cimbom tüm olan biteni Trafo, Pc ve Orço'ya anlatır fakat tam ikna edemez. Bu sebeple Fatih'le yüzleştirmek için bir araya getirir onları. Trafo, Karabiber'in günlüğünü okuduğunu Salça'ya anlatır. Sır saklamayı beceremeyen Salça, her şeyi Karabiber'e anlatınca ortalık karışır. Esma Sultan, Dizel'den ayrılmaya karar vermiştir. Bunu söylemek için gittiği Dizel'in Cafe'sinde beklemediği bir şey ile karşılaşır..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 17 Temmuz'da ekrana gelecek olan pis yedili 73.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/pis-yedili-73-bolum-fragmani.html

9 Temmuz 2013 Salı

Güneşi Beklerken 3.Bölüm 16 Temmuz Salı

Güneşi Beklerken 3.Bölüm Özeti

Kerem’in gözüne girmek isteyen Melis, ona gönüllü yardımcı olur. Demet’in dikişteki yeteneğini takdir eden Tülin, Melda’dan özellikle onu ister. Bu isteğe itiraz edemeyen Demet, Tülin’in galada giyeceği elbisenin provası için onun evine gitmek zorunda kalır. Bu onu hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya getirir. Jale’nin sağlığı da günden güne bozulmaktadır. Bu durum Cihan Hoca’nın dikkatinde kaçmaz. Birden bire Melis’in kendisine iyi davranmasına şaşıran Zeynep, onun samimiyetine inanmaz. Ancak Kerem’in tayfası tarafından ablukaya alır. Üstelik aralarında Kerem’in elinden kurtardığı Sedat da vardır. Zeynep’in yardımına Melis yetişir. Barış’ın da Melis’in aslında iyi bir kız olduğunu savunması Zeynep’in Melis’e bir şans vermesine neden olur. Kerem ile Zeynep arasındaki çekişmeyi fark eden Cihan Hoca, bu konuya müdahale eder. Kerem’i kenara çeker ve hiç alışık olmadığı bir şekilde onu uyarır. Okulda oldukça zor zamanlar geçiren Zeynep her fırsatta onu zor durumdan kurtaran Barış’a karşı itiraf edemese de bir şeyler hissetmeye başlar. Melis ile arkadaşlığı ilerleten Zeynep ona güvenip kendi ile ilgili her şeyi anlatır. Okul çıkışı Melis ile Lunapark’a giden ve annesine akşam onlarda kalacağını söyleyen Zeynep, karşısında Kerem ve ekibini göründüğünde artık çok geçtir. Kapalı alan korkusu olan Zeynep’i bağlayıp korku tüneline kapatan Kerem, bu kez fazla ileri gider. İkili arasındaki bu inatlaşma Zeynep’i hiç hesapta olmayan bir felaketle karşı karşıya bırakır. Alevler içindeki korku tünelinde kurtarılmayı bekleyen Zeynep’in yardım çığlıkları karanlıkta kaybolmaktadır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 16 Temmuz'da ekrana gelecek olan güneşi beklerken 3.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-3-bolum-fragmani.html

Bir Aşk Hikayesi 15.Bölüm 16 Temmuz Salı

Bir Aşk Hikayesi 15.Bölüm Özeti

“Seni seviyorum. İnanma söylediklerine sakın” Korkut’un ağzından dökülen bu sözler, Ceylan’ı ona geri getirecek mi? Ceylan ona geri gelse bile “ Unutma beni değil çocuğunu veriyorsun o manyağın eline” diyen Aslı’yı nasıl yüz üstü bırakacak? Her şey rağmen Ceylan, bunca yanlış anlamanın, onlara karşı kurulan tuzakların içinde sevdiği adamın elini tutmaya karar verir. Ancak Korkut’dan hiç beklenmedik bir tepki gelir. Üstelik göz yaşlarıyla...Diğer tarafta ise başka sırların kapıları açılmakta, Gönül yaşadığını öğrendiği çocuğu için bir kanıt aramaktadır. Ve bir kağıda dökülen masum sözler tüm öfkeleri tüm güvensizlikleri silip yok eder. Aşk bir kez daha kazanır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 16 Temmuz'da ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 15.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-15-bolum-fragmani.html

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Güzel Çirkin 3.Bölüm 15 Temmuz Pazartesi

Güzel Çirkin 3.Bölüm Özeti

Dizinin, heyecan ve macera dolu bu bölümünün konusu şöyle; Aralarındaki buzları henüz eritememişken, ikinci işleri için kolları sıvayan Murat ve Nazlı, yeniden olay yeri inceleme için yola koyulur. Cinayete kurban giden aile babası Namık Dilkor’un sakin hayatının arkasında saklanan gerçekler, işlenen cinayetle beraber yavaş yavaş ortalığa dökülür. Namık’ın gelişen hayat standartları gün geçtikçe ölüme giden yolu hazırlar. Murat ve Nazlı, cinayetin gerçeklerini gün yüzüne çıkarmak için geceyi gündüze katarken, başı Lena’yla derde giren Şenol için sıkıntılı günlerin temeli atılmaya başlanır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 15 Temmuz'da ekrana gelecek olan güzel çirkin 3.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/guzel-cirkin-3-bolum-fragmani.html

Benim Hala Umudum Var 3.Bölüm 15 Temmuz Pazartesi

Benim Hala Umudum Var 3.Bölüm Özeti

Umut ve Ozan’ın öpüştüğünü gören Musa delirir. Ozan’ı döver. Umut’u bir daha Ozan’la görüşmemesi konusunda kesin bir dille uyarır. Umut’un Ozan’la ilişkisi bu şekilde evde de öğrenilmiş olur. Umut bir taraftan Ozan’la ilişkisini evdekilerden gizli saklı
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 15 Temmuz'da ekrana gelecek olan benim hala umudum var 3.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/benim-hala-umudum-var-3-bolum-fragmani.html

Beni Böyle Sev 22.Bölüm 15 Temmuz Pazartesi

Beni Böyle Sev 22.Bölüm Özeti

Ayşem ve Ömer’in ayrıldığına inanan Reha sevinçten yerinde duramamaktadır. Nadide’ye Ömer’le ilgili planlarını anlatır. Nadide acele etmemesini söyler ancak Reha’nın kimseyi dinlemeye niyeti yoktur. Eda, kendisi dışında hiç kimsenin birbirini delice seven Ömer ve Ayşem’in ayrılığına üzülmemiş olmasına içerlemektedir. Bir çare arar. En sonunda Nail’e gidip her şeyi itiraf eder. Bu kez şaşırma sırası Nail’dedir. Ayşem, bu ayrılık oyununun fazla uzadığını düşünmektedir. Ömer ise onunla aynı fikirde değildir; anne ve babasının dersini alıncaya kadar oyunu sürdürmeye kararlıdır. Reha aile avukatlarına boşanma evraklarını hazırlatmış, Ömer’e imzalaması için baskı yapmaktadır. Bu arada herkes çalışırken boş oturmaktan sıkılan Ayşem, Ömer’e bir sürpriz yapmak üzere harekete geçer. Nezih’in aşka ve ilişkilere duyduğu güvensizlik yüzünden onu reddetmesi Reyhan’ı perişan etmektedir. Aslında Nezih de çok farklı değildir; aklı ve yüreği Reyhan’da olmasına rağmen kaçmaktadır. Fahriye de Furkan’ı düşünmekte, Seda’nın ona haksızlık ettiğine inanmaktadır. Furkan, Seda’nın onu hırsızlıkla suçlamasına çok bozulur, gururu kırılır. Yaşadıklarını Safiye ile paylaşır. Ayşem, Furkan’ı suçladığı için Seda’ya kızgındır. Ancak Seda’ya arka çıktığı için Ömer’e daha da çok kızmıştır. Öte yandan Ayşem ve Ömer’in sürpriz bir misafiri vardır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 15 Temmuz'da ekrana gelecek olan beni böyle sev 22.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/beni-boyle-sev-22-bolum-fragmani.html

7 Temmuz 2013 Pazar

Babam Sınıfta Kaldı 2.Bölüm 14 Temmuz Pazar

Babam Sınıfta Kaldı 2.Bölüm Özeti

Liseyi yeni bitiren Yağmur kazandığı üniversite sayesinde özgürlüğe adım attığını sandığı anda, aftan yararlanan babası ile birlikte okuyacağını öğrenir ve bütün hayalleri suya düşer. Oysa babası Erman için durum farklıdır. Erman hem üniversite tahsilini tamamlayacak hem de kızına yakından göz kulak olacağı için bir taşla iki kuş vuracaktır. Yağmur’u üniversitede bekleyen güzel ama zor zamanların yanı sıra babası Erman için de zorlu bir süreç başlayacaktır. Zira Yağmur’un annesi ile evlenmeden yıllar önce terk ettiği sözlüsü Çiğdem aynı okulda Dekan olmuştur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 14 Temmuz'da ekrana gelecek olan babam sınıfta kaldı 2.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/babam-sinifta-kaldi-2-bolum-fragmani.html