9 Ağustos 2013 Cuma

(16 Ağustos) Sana Bir Sır Vereceğim 6.Bölüm

Sana Bir Sır Vereceğim 6.Bölüm Özeti

Ailemizin evinde bu sefer çok başka bir dert vardır. Reyhan, yaşananlardan dolayı Sevgi ve Mehmet’in evi üç gün içersinde boşaltmalarını istemektedir. Hırsızlıkla suçlanan Tilki’yi polis karakola götürür. Büyük bir üzüntü içinde olan Aylin, evi arayıp haber verir. Korktukları tek şey vardır, sakladıkları sırrın ortaya çıkması! Orhan sorguya aldığı Tilki’nin gbt’sini sorgulamak ister. Daha önceden görünmez olma özelliği ile sokaklarda hayatta kalmayı öğrenen Tilki’nin bu sefer çıkış yolu yoktur. Zor anlar yaşarken en büyük yardımı sözde kardeşi Aylin yapar. Gücünü kullanarak bilgisayarları geçici bir süreliğine kapatan Aylin daha sonra tüm gücünü kullanarak jenaratörü patlatır. Fakat yoğun güç kullanımının Aylin için hiç iyi sonuçları olmayacaktır. Peki Tilki için bunu göze alan Aylin’e ne olacak?


ATV'de 14 Ağustos'ta ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 6.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-6-bolum-fragmani-izle-16-agustos.html

7 Ağustos 2013 Çarşamba

(Tanıtımı) Doksanlar 8.Bölüm

Doksanlar 8.Bölüm Özeti

Mahalleye dadanan bir hırsız tüm sakinlerin huzurunu kaçırırken, Bakkal Lütfü'nün bakkalının soyulması bardağı taşıran son damla olur. Hırsızın, Lütfü'nün bakkalını soyması üzerine mahalleli toplanır ve hırsız yakalama timi kurar! Kurulan hırsız yakalama timinden her gün biri, mahallede nöbet tutacak ve hırsız gelince onu yakalayacaktır. Öte yandan Nuri, taze nişanlı oğlu binbir yalan Mustafa'nın, herkesten gizli Şaşkınbakkal'da bir ev döşediğini öğrenince ortalık karışır! Her gece eve geç gelmeye başlayan Bekir, başta eşi Sevinç olmak üzere ailenin diğer fertlerini de telaşlandırırken, Bekir'in geceleri ne yaptığı merak konusudur. Gizemli kız olarak aşık olduğu çocuk Atilla'yla telefonda konuşan Özlem ise tüm gerçekleri anlattığı bir kaseti Atilla'ya verir!
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 14 Ağustos'ta ekrana gelecek olan doksanlar 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/doksanlar-8-bolum-fragmani.html

Pis Yedili 77.Bölüm 14 Ağustos Show TV

Pis Yedili 77.Bölüm Özeti

Cimbom okula dönmüştür. Kantinde ilk kez karşılaştığı Rüzgar ile aralarında tatsız bir konuşma geçer. Bu sırada Cimbom’un okula döndüğünü gören Furkan, durumdan faydalanmak için Cimbom’un yanına gider ve ona bir teklifte bulunur. Esma Sultan, düğün için Dizel’in onu götürdüğü düğün sarayında bayılır. Doktorlar dinlenmesini tavsiye ederler. Bu sırada okulda müdirelik görevi de Oya Bilir’e geçer. Gücü eline geçiren Oya Bilir, okulda birçok değişiklik yapar. Ceyhun’un iş yerine habersiz gelen Elçin, Ceyhun ve Zeynep’in şakalaşmalarına tanık olur. Bu durumdan hoşlanmadığı ortadadır fakat Ceyhun bunu pek anlayamaz ve günün sonunda Elçin, Ceyhun’a patlar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 14 Ağustos'ta ekrana gelecek olan pis yedili 77.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/pis-yedili-77-bolum-fragmani.html

Medcezir'in ilk tanıtımı yayınlandı

Medcezir Dizi Özeti

The O.C'nin ana karakterlerinden olan Ryan Atwood ve Marissa Cooper'ı dizinin yerli versiyonunda canlandıracak olan karakterler bilindiği gibi Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya olacak. Gençlik dizisi olan The O.C, tipik Türk filmlerinin zengin kız fakir oğlan durumunu barındırıyor. İkili arasında ki aşk dizinin seyrine yön verecek!


Eylül ayında Star TV ekranlarında başlayacak olan medcezir fragmanı için yayınlanan tanıtımı izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/medcezir-fragmani-yayinlandi.html

6 Ağustos 2013 Salı

(Fragmanı) Güneşi Beklerken 7.Bölüm

Güneşi Beklerken 7.Bölüm Özeti

Barış’ın yalanını ortaya çıkardığı Kerem’i ailesi Amerika’ya göndermeye karar veriyor. Kerem de gitmeden önce Zeynep’e bir veda sürprizi hazırlıyor. Kerem, söylediği yalanın bu şekilde ortaya çıkmasının şokunu yaşar. Üstelik, anne - babası onu Amerika’ya gönderme kararı alırlar. Hiç beklemediği bu durum karşısında Kerem, içindeki tüm öfkesini kusar. Anne – babasını, onu başlarından atmakla suçlar ve evden çıkar. İlk hedefi, görüntüleri annesine veren Barış’tır. Melis ise ne yapacağını şaşırır. Sinirini önce annesinden çıkartır. Ardından da babasının okula dönmeme kararını destekler. Melis’teki bu ani değişime Tülin ve Cihan hiçbir anlam veremezler. Demet, Jale’ye yıllar sonra Cihan ile olan karşılaşmalarını anlatır. Eve çıkan Jale aslında hiç de iyi değildir ve bunu Demet’ten saklar. Demet’in çizimleri ile ilgili modaevinde sürpriz bir gelişme yaşanır. Kimsenin kendisini sevmediğini düşünen Kerem, Amerika’ya temelli gitmeye karar verir. Ama gitmeden önce her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Zeynep’in evine gider. Genç kızı gece vakti zorla arabasına bindirip ıssız bir yere götürür. Neye uğradığını şaşıran ve çok korkan Zeynep, Kerem’in daha önce hiç görmediği bir yüzünü görür. Melis’i merak eden Barış onu arar ve sesi hiç de iyi gelmeyince yanına gider. Gözyaşlarına boğulan Melis’i teselli etmeye çalışan Barış, bir yandan da ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Kerem’in Amerika’ya gideceği haberi ise okulda bomba etkisi yaratır. Ancak bavulları hazırlanan Kerem ortalarda yoktur. Kendisine bir zarar vermesinden korkan Zeynep ve Barış birlikte Kerem’i ararlar. Cihan Hoca’nın da devreye girmesi ile olaylar hiç beklenmedik bir şekilde gelişir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 13 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güneşi beklerken 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-7-bolum-fragmani.html

Bir Aşk Hikayesi 19.Bölüm 13 Ağustos FOX TV

Bir Aşk Hikayesi 19.Bölüm Özeti

Korkut Ceylan’ın Tolga’yla nişanlanmasını bir türlü hazmedemez. Tolga ve Ceylan’a hayatı zehir etmek için her şeyi yapar. “Sen kötü görmemişsin… Bugüne kadar kötü saydıkların var ya yanımda hiç kalacak! Görürsün bak... Sana söz veriyorum... Bundan sonra şeytandan beter olucam...” sözlerinde olduğu gibi Korkut’u hiç böyle görmemiştir Ceylan. Sürekli Ceylan’ın karşısındadır. Birlikte oldukları zamanlardan daha fazla görürler birbirlerini ve elbette daha fazla didişirler. Delicesine aşık ama bir o kadar da öfkeli olan Korkut ve Ceylan için hiç olmadığı kadar zordur hayat. Kazanan bir kez daha aşk olacak mıdır?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 13 Ağustos'ta ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 19.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-19-bolum-fragmani.html

5 Ağustos 2013 Pazartesi

(Fragmanı) Güzel Çirkin 7.Bölüm

Güzel Çirkin 7.Bölüm.Bölüm Özeti

Murat ile bir mafya cinayetini araştıran Nazlı, silahlı kişilerce rehin alınıyor. Murat ve Nazlı, kendilerini bir mafya cinayetinde bulur. Çözümünün kolay gibi göründüğü cinayetin karmaşası içinde çabalayan Murat ve Nazlı, gerçeğin o kadar da çabuk ortaya çıkamayacağını anlar. İşlenen cinayetle Nazlı’yı bekleyen sürpriz, Nazlı’nın hayatını altüst eder. Tüm bunlar olurken Murat, Nazlı’nın şikayetinden paçayı kurtarmak için her türlü yola başvurur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 9 Ağustos'ta ekrana gelecek olan güzel çirkin 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/guzel-cirkin-7-bolum-fragmani.html

Benim Hala Umudum Var 7.Bölüm 12 Ağustos Star TV

Benim Hala Umudum Var 7.Bölüm Özeti

Umut’u konuşmak için çağıran Refika Ozan’a gerçekleri anlatmaya karar verir. Ozan duydukları karşısında şok olur. Hale’yi arayıp yardım ister. Hakan’ın başı kardeşi Rüzgar ile dertte! Rüzgar geçmişin acısını abisinden çıkartır. Asude ajansıyla sözleşmesi biten Erkan Petekkaya’yı kendi ajansına almaya çalışır fakat başarılı olamaz. Aynı mekanda sevgilisinin doğum günü partisine katılan Mete ile karşılaşmaları bardağı taşıran son damla olur. İkisi de içlerinde kalan son cümleleri söylerler. Asude‘nin sadık yardımcısı Beril yepyeni bir fikirle herkesin hayatını değiştirecektir. Ozan ise kendini affettirebilmek için plan yapmaktadır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 12 Ağustos'ta ekrana gelecek olan benim hala umudum var 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/benim-hala-umudum-var-7-bolum-fragmani.html

4 Ağustos 2013 Pazar

Yüksek Giriş 3.Bölüm 11 Ağustos ATV

Yüksek Giriş 3.Bölüm Özeti

Cesur ve Kirve’nin öğrenci evinde her zamanki gibi sıradan bir gündür. Cesur, Ece’yle yakınlaşabilmek için evlerine hırsız girdiği yalanını söyler. Kirve ise her zamanki gibi Cesur’un yalanlarının içinde debelenmektedir. Hırsız yalanı anında bütün apartmana yayılır. Şimdi Cesur’un en büyük sorunu yalanının ortaya çıkmamasını sağlamak ve Doğukan’a her şeyin yalandan ibaret olduğunu anlatmaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 11 Ağustos'ta ekrana gelecek olan yüksek giriş 3.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/yuksek-giris-3-bolum-fragmani.html

(Fragmanı) Babam Sınıfta Kaldı 6.Bölüm

Babam Sınıfta Kaldı 6.Bölüm Özeti

Kaan, Yağmur’un erkek arkadaşı olduğunu öğrendiğinden beri ona karşı soğuk davranmaktadır. Yağmur da Kaan’ın bu haline bir anlam verememektedir. Bu duruma sevinen Erman ise, istemeden ikisinin arasındaki buzların erimesini sağlar.Desperado, Cakomo ile Buse’yi tavlamak konusunda iddiaya girer. Buse’ye yemek teklif eder ve Buse de kabul eder. Fakat yemeğin sonu ikisinin de ummayacağı şekilde sonuçlanır.Erman, Çiğdem’e bir hediye alır ve ondan ikinci bir şans daha ister. Bunu kabul eden Çiğdem, Nazım’ın da etkisiyle Erman’la akşam yemeğine çıkar. Daha gecenin başında çuvallayan Erman, Nazım’ın da yemeğe dahil olmasıyla işlerin akıl almaz bir noktaya varmasını sağlar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 11 Ağustos'ta ekrana gelecek olan babam sınıfta kaldı 6.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/babam-sinifta-kaldi-6-bolum-fragmani.html