12 Ekim 2013 Cumartesi

Arka Sokaklar 300.Bölüm Fragmanı Kanal D




Arka Sokaklar 300.Bölüm Özeti Ekip, eski bir ordu mensubu olan ve aynı zamanda komanda eğitimi alan Servet adlı bir psikopatın peşine düşüyor. Servet, eski ordu mensubudur ve yüzbaşıyken ordudan atılmıştır. Eşi Ayça, dayanamayıp kocasını terk etmiş ve anne babasının yanına dönmüştür. Ancak adamın karısının peşini bırakmaya hiç ama hiç niyeti yoktur. Bir akşam Servet eski kayınpederi Doğan’ın evinin kapısına dayanır. Derdi, Ayça’yı alıp gitmektir. Ama ne Ayça gitmek ister ne de Doğan’ın onu göndermeye niyeti vardır. Servet, kayınpederinin üzerine yürür. Ayça da polis çağırmak zorunda kalır. Servet tam bir psikopattır. Evine gelen icra memurlarına silahla ateş atıp kaçar. Ama yapacaklarının sonu yoktur. Ekip, bu psikopatı durdurmanın yolunu arar. Doğan ve Fatma ifade için emniyete alınır. Kızları Ayça eski kocasından şikayetçi olmaya yanaşmaz. Sonrasında başına bela olmasından korkmaktadır. Servet’in komando eğitimi de bulunmaktadır. Servet, aracında çuval çuval gübrelerle kaçarken görülmüştür. Bu durum, Muzo’da bomba yapabileceği şüphesi uyandırır. Doğan’ların evi korumaya alınır. İlk nöbet Arda ve Yasemin’dedir. Servet uzaktan evi izlemektedir. Gizlice eve girip uzaktan kumandalı bomba düzeneğini eve yerleştirir. Doğan ve Fatma eve girdikten kısa bir süre sonra Servet bombayı patlatır. Ekip, Servet’i yakalamanın peşine düşer. Murat, Ömer’i okuldan almaya Leyla ile beraber gider. Ömer bu durumdan hiç hoşlanmaz ve tepki gösterir. Murat’ın uykusuzluk problemi devam etmektedir. Ancak hiçbir şekilde tedavi olmayı kabul etmez. Rıza bir operasyon bitimi dinlenmesi için eve gönderir. Sonrasında da arar ama ulaşamaz. Merak eder. Yavuz’a sorar. Rıza, Murat’ın evine gelir ve bahçede baygın halde yatmakta olan Murat ile karşılaşır. Arda ve Yasemin devriyeye çıkmak için hazırlanırlar. Yol üzerinde de Muzo’yu evine bırakacaklardır. Torbacı Taci ve Tunç aynı minibüste karşılaşırlar. Taci’nin peşinde polis vardır. Taci polisleri görünce üzerindeki malı Tunç’un çantasına koyar. Arda da Tunç’un üzerinden mal çıkınca, kim olduğunu da bilmeyerek emniyete götürür. Sorgu odasına tıkar. Tunç benim babam polis dese de Arda inanmaz. Mesut Komiseri bulup, ilk sorgusuna gireceği suçlunun heyecanıyla sorgu odasına birlikte girerler. Mesut, Tunç’u karşısında görür ve.....
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 19 Ekim'de ekrana gelecek olan arka sokaklar 300.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-300-bolum-fragmani.html

Fatih Harbiye 8.Bölüm Fragmanı 19 Ekim



Fatih Harbiye 8.Bölüm Özeti Neriman’ın, Arcaoğlu Şirketine gelmesi ile şaşkınlığını gizleyemeyen Macit, belli etmemeye çalışsa da durumdan son derece memnun kalmıştır. Neriman ve Şinasi arasında ipler iyice gerilirken, Şinasi, geleceğine yön veren kararlar almak üzeredir ve Neriman ile aralarının kötü olması da Şinasi’nin istemediği bir yolda yürümesine sebep olur. Aslı’nın gerçek yaşantısını öğrenen Zehra ve Nezahat, hayal kırıklığı ve üzüntü içinde ne yapacaklarını bilmez durumdadırlar. Şahika, geçmişinin sır perdesini aralarken, annesi Gülter hanım ve dayısı Faiz bey, duydukları ile sarsılacaklardır...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 19 Ekim'de ekrana gelecek olan fatih harbiye 8.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/fatih-harbiye-8-bolum-fragmani.html

Şefkat Tepe 122.Bölüm Fragmanı Samanyolu



Şefkat Tepe 122.Bölüm Özeti Şahin’in ölüm haberiyle yıkılan Aslı, Zelal’in zoruyla da olsa psikoloğu Yusuf’un evlilik teklifini kabul etmeyi düşünür. Yasemin ise Serdar’a bir mektup bırakarak gider. Onu durdurmaya yeltenen Serdar, kendisine kurulan tuzak nedeniyle başarılı olamaz. Diğer yandan Şahin, örgütün ailelerden zorla koparıp dağa kaçırdığı çocuklarla birlikte rehin tutulur. Cemal ise, hain bir plan yaparak mahkumları av, çocukları avcı yaparak çirkin bir oyun başlatır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Samanyolu TV'de 19 Ekim'de ekrana gelecek olan şefkat tepe 122.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sefkat-tepe-122-bolum-fragmani.html

11 Ekim 2013 Cuma

Medcezir 5.Bölüm 18 Ekim Fragmanı




Medcezir 5.Bölüm Özeti

Babasının hırsızlıkla suçlandığı gece Mira’nın Yamanın omzunda teselli bulması Orkun’u çileden çıkarır. Hırsını almak üzere Yaman’ın kapısına dikilir , Yaman’ın olaya karışamayacağından cesaretle Yaman’ın damarına basar. Sonunda Yaman öfkesini zapt edemez. Yaman’ın arkadaşlığının kendisine iyi geldiğini hisseden Mira, Yaman’ın Tozludere’deki hayatına doğru onunla birlikte birkaç adım atar. Yaman’la Mira’nın mahallede kendilerini takip eden gözden habersiz geçirdikleri birkaç saat sonunda Mira çok mutludur. Öte yandan Mert, Eylül’le ilk buluşmaları olaylı bittiği için yeni durum yaratmaya çalışırken umutları hiç beklemediği bir anda yerle bir olur...


Star TV'de 18 Ekim'de ekrana gelecek olan medcezir 5.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/medcezir-5-bolum-fragmani-18-ekim.html

Güneşi Beklerken 16.Bölüm 2.Fragmanı 20 Ekim



Güneşi Beklerken 16.Bölüm Özeti Eski Kerem geri dönüyor. Zeynep’i kendisinden nefret ettirmek için verdiği sözü bozan Kerem’e ilk cezayı da Yağmur kesiyor. Kerem, ne pahasına olursa olsun Zeynep’i kendinden uzaklaştırmak zorundadır. Fakat bunu yaparken de en büyük acıyı o çeker. Ortada hiç bir şey yokken Kerem’in davranışı karşısında Zeynep ise gözyaşlarına boğulur. Ne olduğuna anlam veremeyen Zeynep, olanları bir tek Yağmur’a anlatır. Barış’ın aklı ise amcasındadır. Ya doğruyu söylüyorsa düşüncesini bir türlü aklından çıkartamaz. Gerçeği bulamadan içi rahat etmeyecek olan Barış, ailesinin ölümünü araştırmaya başlar. Cihan Hoca’ya verdiği tüm sözleri bozan Kerem, eski günlerine geri döner. Bu kararını ilk Can ile paylaşır. Çok istekli olmasa da Can mecburen Kerem’in yanındadır. Fakat Kerem yeni hedefini açıkladığında ise işler değişir. Çünkü yeni oyun Can’ın ilk kez yapamayacağı zorlukta ve hiç beklemediği bir isimle ilgilidir. Jale’nin tedavisi ile ilgili ise Murat’tan kötü haber gelir. Tülin ise Cem tarafından iyice köşe sıkıştırılmıştır. Elindeki görüntülerle tehdit ettiği Tülin’i zorla istediği her zaman görmeye çalışır. Ancak Tülin, onu hastalık bahanesi ile atlatır. Ancak Cem onu çok yakından takip etmektedir. Üstelik onu Cihanla birlikte çok da sağlıklı görünce beklenmedik bir hamle yapar. Kerem’in Zeynep’in kendisinden nefret etmesini sağ..


Kanal D'de 20 Ekim'de ekrana gelecek olan güneşi beklerken 16.bölüm fragmanı izle yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-16-bolum-2-fragmani-izle.html

Dila Hanım 40.Bölüm Fragmanı 18 Ekim


Dila Hanım 40.Bölüm Özeti Dila, Barazoğlu’na verdiği sözden dönmek istemez. Kaderini yaşamaktan başka çaresi yoktur, çiftliğe geri dönüş yapar. Azer’i sıkıntılı günler beklemektedir. Dila ile Azer’in arası iyice açılır, Dila annesini Azer’in öldürdüğünü düşünür, Azer bu işin peşini bırakmaz kimin suçlu olduğunu biliyodur, Sultan’ı sıkıştırır. Sultan’ın artık yapacak bir şeyi kalmamıştır. Sultan bu işten nasıl sıyrılacaktır? Rıza ile Dila arasında buzlar eriyecek midir?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 18 Ekim'de ekrana gelecek olan dila hanım 40.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/dila-hanim-40-bolum-fragmani.html

Karagül 17.Bölüm Fragmanı izle FOX TV


Karagül 17.Bölüm Özeti Kendal’ın tutuklanması konağın içinde bir bomba etkisi yapar. Konaktaki herkes artık Ebru’ya düşman gözüyle bakar. Kadriye, ilk defa Ebru’yla karşı karşıya gelir. Kadriye, Kendal’ın yaptırmadığından emindir. Yangın sonrası Ebru, bambaşka bir kadına dönüşür. Pes etmek yerine iyice bilenir ve Karagül işine girmeye karar verir. Beş kuruş parası yoktur ancak azmi karşısında, iş yapacağı adamların güvenini çoktan kazanmış ama yaptığı ihbar ile Kadriye ile arasındaki ipler iyice gerilmiştir. Fırat, kardeşi ve Ebru arasında sıkışıp kalır ve Ebru bunun farkındadır. O yüzden Fırat’ı kendinden iyice uzaklaştırır. Narin, Ebru yalnızlaştıkta mutlu olur, Baran’ı neredeyse kaybetmek üzere olduğunu öğreneceği o geceye kadar… Kendal yargı süreci devam ederken Recep için “içerde indirin” emrini verir. Ancak Kendal bile başına alacağı kendinden daha büyük belanın farkında değildir. Kendal için artık Ebru, adam akıllı bir tehdittir. Ebru, kaderinin kırılma noktalarından birine doğru yürürken hiçbir şeyden habersizdir..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 18 Ekim'de ekrana gelecek olan karagül 17.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/karagul-17-bolum-fragmani.html

Huzur Sokağı 43.Bölüm Fragmanı ATV

Huzur Sokağı 43.Bölüm Özeti "Aşkın iğnesiyle dikilen dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş..." Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal'in ölümsüz aşkını anlatan dizide Feyza'yı Selin Demiratar, Bilal'i ise Kutsi canlandırıyor..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 18 Ekim'de ekrana gelecek olan huzur sokağı 43.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/huzur-sokagi-43-bolum-fragmani.html

10 Ekim 2013 Perşembe

Aramızda Kalsın 5.Bölüm Fragmanı 17 Ekim Perşembe

Aramızda Kalsın 5.Bölüm Özeti

Emanet açığa çıkmış, Ali, Hüsne ve Bahattin'in yıllardır sakladığı sırrın ne olduğunu öğrenmiştir. Durumdan habersiz Hüsne ve Bahattin vicdan azabı ile Eyüp Sultan'a gider. Af diler, bir daha asla yalan söylemeyeceklerine dair yemin ederler. Ama daha dönüş yolunda başlayan olaylar yeminlerini bozmalarına sebep olacaktır. Bu sırada evde işler karışmış, Yaren evden kaçmıştır. Evdeki küçük misafirin yokluğundan haberi olmayan Bahattin, ana yadigarı halıyı satarak Maliye’ye olan borcunu kapatmayı düşünür. Oysa evde sandığı halı, Hüsne sayesinde çoktan başka bir adrese gitmiştir...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 17 Ekim'de ekrana gelecek olan aramızda kalsın 5.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/aramizda-kalsin-5-bolum-fragmani.html

Benim Hala Umudum Var 16.Bölüm Fragmanı izle Star TV

Benim Hala Umudum Var 16.Bölüm Özeti

Umut ve Ozan’ın sözlendiklerini öğrenen Hakan duygularını anlatmaktan vazgeçer. Ozan Tefeci’nin borcunu ödemek için ayırdığı parayı nişan hazırlıklarını yapması için Musa’ya verir. Musa nişan için gereken her şeyi organize eder. Nişan davetlilerinin arasında Hakan, Asude, Beril ve Rüzgar da vardır. Emel ve Ragıp gizlice nişanı izler. Nişanın davetsiz misafiri Yahya herkesi şok eder. Asude yeni asistan alımı için görüşmelere başlar fakat işler umduğu gibi gitmez. Beril’i geri getirmek için elinden geleni yapar. Hale’nin yaşadığı saldırının şoku atlatamaması Musa’yı derinden üzer. Saldırganın cezasını kendi vermeye karar verir..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 17 Ekim'de ekrana gelecek olan benim hala umudum var 16.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/benim-hala-umudum-var-16-bolum-fragmani.html

Kurtlar Vadisi Pusu 201.Bölüm Fragmanı 17 Ekim

Kurtlar Vadisi Pusu 201.Bölüm Özeti

Nazife Anne sağlığına kavuşacak mı? Polat Alemdar annesini ziyaret edecek mi? Savcı Leyla, Jack’in ölümünden sonra ne yapacak? Erkan Kara’nın sırrını öğrenecek mi? Abdülhey ve Cahit karşılaşması nasıl sonuçlanacak? Cahit Elif’i kurtarabilecek mi? Tapınakçılar deşifre mi olacak? Büyük toplantı gerçekleşecek mi? Safiye abisinin ölümünün şokunu yaşarken, Cahit ile ilgili gerçeklere ulaşacak mı? Poyraz ve Mete, yeni baronları Murat’ı koruyabilecek mi? Margaret, hayatı tehlikede olan Elif için Üstad’la nasıl bir anlaşma yapacak?..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 17 Ekim'de ekrana gelecek olan kurtlar vadisi pusu 201.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kurtlar-vadisi-pusu-201-bolum-fragmani.html

İntikam 28.Bölüm Fragmanı izle 17 Ekim

İntikam 28.Bölüm Özeti

Öldüğünü zannettiği annesini yıllar sonra karşısında gören Yağmur, hazırlıksız yakalanıyor. Yağmur, annesine gerçek kimliğini söylemek ile intikam planlarına devam etmek arasında kalınca, devreye Ali giriyor. Hale’nin ortaya çıkışı, herkes için beklenmedik bir gelişme olur. Öldüğünü zannettiği annesini yıllar sonra karşısında gören Yağmur, hazırlıksız yakalanır. Peki, Yağmur annesine gerçek kimliğini söyleyecek midir? Yoksa, intikam planlarına devam mı edecektir? İşte bu kritik kararda Ali devreye girer. Yağmur’a annesinin tehlikeli olduğunu ve ona güvenmemesi gerektiğini söyler. Bunun için haklı nedenleri de vardır üstelik. Ağabey ile annesi arasındaki yakınlık, Yağmur’u yeni soru işaretlerine götürür. Eğer annesi sandığı kadar tehlikeli ise Rüzgar’ı uyarmak zorundadır. Ancak Hale çoktan torununu kucağına almıştır. Hala yoğun bakımda Derin’i bekleyen Rüzgar, Yağmur’un uyarısı ile bebeğe bakmaya gider fakat, Hale de bebek de hastanede değildir. Şahika ise, Derin’in evinde geçirdiği kaza nedeniyle basında şüpheli duruma düşer. Emre ve Cemre de çok geçmeden annelerinin Derin’in günlüğünün peşinde olduğunu anlarlar. İki kardeş Derin’i görmeye hastaneye giderler. Ancak Emre ile Rüzgar arasında büyük gerginlik yaşanır. Adil’in günlüğünün peşinde sadece Şahika yoktur. Gazeteci yazar Seçkin de aynı şeyin peşindedir. Üstelik Aslı da ona yardım etmektedir. Şahika, kapısını çalan beklenmedik misafir ile şok olurken, Derin ve Yağmur kimliklerini ortaya çıkaracak yeni bir tehdit ile karşı karşıya kalırlar..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 17 Ekim'de ekrana gelecek olan intikam 28.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/intikam-28-bolum-fragmani.html

Eski Hikaye 3.Bölüm Fragmanı TRT 1

Eski Hikaye 3.Bölüm Özeti
Düşmanının mahremine kadar giren Mete, Murat Boztepeli'yi çileden çıkarır. Mahallenin bakkalı Ömer, Zeynep'e duygularını açmakta zorluk çekerken, taksici Ragıp ise Mete'ye aşk yorumları yapmaya başlamıştır. Eski Hikaye'nin ikinci bölümü 9 Ekim 2013 Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında..


TRT 1'de 23 Ekim'de ekrana gelecek olan eski hikaye 3.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/eski-hikaye-3-bolum-fragmani.html

9 Ekim 2013 Çarşamba

Merhamet 25.Bölüm Fragmanı 23 Ekim

Merhamet 25.Bölüm Özeti Deniz, Sermet’e olan duyguları yüzünden çok rahatsız oluyor. Bu karmaşadan kurtulmak için de Can’ı yeniden hayatına sokmaya karar veriyor. Peki ama, Deniz kalbine söz geçirebilecek mi? Atıf, anne ve babasının başına gelenlerden dolayı Fırat’ı suçlamaktadır. Fırat ise bu suçlamaları şiddetle reddetmektedir. Atıf intikam yeminleri etmektedir ancak, babası bulununcaya kadar öfkesini kontrol etmek zorundadır. Atıf’ın hastanede olduğunu öğrenen Deniz ve Can da hastaneye gelir. Narin, yaşananlarda Fırat’ın ne kadar payı olduğunu anlamak için Fırat ile yüzleşmeye gider ancak, Fırat çok kötü durumdadır. Ne yapacağını şaşıran Narin acılar içinde kıvranan Fırat ile ilgilenirken, gelen sürpriz bir ziyaretçi, Narin’in bir kez daha incinmesine neden olur. Sermet ve Fırat, Atıf’ın elinde olan belgelerin içeriğini öğrenebilmek için Sinan ve adamlarıyla birlikte Atıf’ın dağ evine gider. Fırat’ın Sermet’in kardeşi olduğunu öğrenen Sinan, Irmak ile ilgili duyguları yüzünden zor durumdadır. Bir şeyler sezen Sermet, Sinan’ı yakın takibe almıştır. Sinan’ın bu yüzden başı derde girecek midir? Sermet, Ali’den gelen telefonla Atıf’ın babası Silahtar Bey’in kaçırıldığı yeri öğrenir ve harekete geçerken dönüş yolunda Fırat, ağrılar yüzünden ölümle buruna gelir. Arabayı kullanan Sinan, Fırat’ı kurtaracak mıdır ? Fırat’ın nesi olduğu belli değildir ve kendine bir türlü gelememektedir. Geçmişte; Narin’in hayatına kaza sayesinde Deniz girer ve tüm yaşamı değişir. Deniz, yeni tanıdığı ve saflığı ve iyi kalpliliği ile onu şaşırtan Narin’e sahip çıkar. Hastaneden çıkan Narin bir an önce hayatına devam etmek zorundadır. Ancak Deniz’in yardımı ile evine döndüğünde evde gördükleri manzara sonucu Deniz, Narin’i kaptığı gibi kendi evine götürür. Bu evde kalmasına asla izin vermeyecektir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 23 Ekim'de ekrana gelecek olan merhamet 25.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/merhamet-25-bolum-fragmani.html

Aşk 4.Bölüm Fragmanı izle Kanal D

Aşk 4.Bölüm Özeti Azra, Kerem’in büyük tepkisine rağmen, kurtuluşları olarak gördüğü planından vazgeçmiyor. Şebnem, Ada’da Kerem’le geçirdiği gecenin sonunda rahatsızlanır. Neslihan her şeyden habersiz, kızının hastanede olduğunu öğrendiğinde, bir şeylerin yolunda gitmediğini hemen anlar. Bu basit bir rahatsızlanma değildir. Şebnem annesinden durumu gizlemeye çalışır ama... Bu sırada Azra, Kerem’in verdiği kararı sorgulamaması için elinden gelen her yolu dener. Üstelik bu yolda ilerlerken, neredeyse en büyük yardımı Abdurrahman vermektedir. Bir yandan bu dert onu korkuturken, diğer yandan da hayalini kurduğu hayata geçişi adeta kolaylaştırmaktadır. Kızının durumu karşısında umutsuzluğa kapılan Neslihan için Kerem bir şans olabilir mi? Bütün bunlar olurken, Kerem ile Şebnem arasındaki durumu fark eden Nesihan kendine bir çıkar yol arar..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 23 Ekim'de ekrana gelecek olan aşk 4.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/ask-4-bolum-fragmani.html

Pis Yedili 86.Bölüm Fragmanı 23 Ekim Çarşamba

Pis Yedili 86.Bölüm Özeti Cimbom okula dönmüştür. Kantinde ilk kez karşılaştığı Rüzgar ile aralarında tatsız bir konuşma geçer. Bu sırada Cimbom’un okula döndüğünü gören Furkan, durumdan faydalanmak için Cimbom’un yanına gider ve ona bir teklifte bulunur. Esma Sultan, düğün için Dizel’in onu götürdüğü düğün sarayında bayılır. Doktorlar dinlenmesini tavsiye ederler. Bu sırada okulda müdirelik görevi de Oya Bilir’e geçer. Gücü eline geçiren Oya Bilir, okulda birçok değişiklik yapar. Ceyhun’un iş yerine habersiz gelen Elçin, Ceyhun ve Zeynep’in şakalaşmalarına tanık olur. Bu durumdan hoşlanmadığı ortadadır fakat Ceyhun bunu pek anlayamaz ve günün sonunda Elçin, Ceyhun’a patlar..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 23 Ekim'de ekrana gelecek olan pis yedili 86.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/pis-yedili-86-bolum-fragmani.html

Muhteşem Yüzyıl 108.Bölüm Fragmanı izle Star TV

Muhteşem Yüzyıl 108.Bölüm Özeti İpler geriliyor! Mustafa, Rüstem’i dört bir yandan kuşatırken ölüm korkusuna kapılan Rüstem, ortalığı birbirine katıyor. Yeniçeri ocağında kılıçlar çekiliyor. Bayezıt’ın babasına olan kırgınlığı sürerken; bu kez Hürrem’le karşı karşıya geliyor. Huricihan ise Bayezıt’a olan hislerine yeniliyor. Manisa’da Nurbanu, Selim’in yaralarını iyileştirmeye çabalıyor. Nisa, Mustafa’yı şaşkına çeviren bir itirafta bulunuyor. Hürrem ise hayatının en büyük kabusu ile yüzleşiyor! Hürrem’in Süleyman’a cariye göndermesi sarayda büyük yankı uyandırır. Fatma ise Hürrem’e karşı yeni bir silah edinmiştir. Valeria’nın yeniden halvete girmesi için elinden geleni yapar
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 23 Ekim'de ekrana gelecek olan muhteşem yüzyıl 108.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/muhtesem-yuzyil-108-bolum-fragmani.html

8 Ekim 2013 Salı

Sana Bir Sır Vereceğim 14.Bölüm 2.Fragmanı 13 Ekim

Sana Bir Sır Vereceğim 14.Bölüm Özeti Tam işler yoluna girmişken Gürcan ve Zeynep’in güçleri kontrolden çıkması aile içinde karmaşaya ve mutsuzluğa sebep olur. Onlara yardım edebilecek tek kişi Nihat ise ortalarda yoktur. Bütün bu olanların yanı sıra Büyük Abi’nin Nihat’ı ve Sevgi’yi kaçırmış olma ihtimali Mehmet’i zor durumda bırakır. Mehmet bir yandan çocukları kurtarmak için uğraşırken bir yandan Sevgi ve Nihat’ın izlerine ulaşmaya çalışır. Bu durumu fırsat bilen Esra, Sevgi’nin yokluğunda aileye girme planları yapmaya başlar. Büyük Abi karşısında zor duruma düşen Savaş oldukça gergindir. Meltem bu gelişmelerin başlarına dert açmasından korkmaktadır. Meltem’e sinirlenen Savaş, gücünü ispat etmek isterken kendisini daha büyük bir tehlikenin içinde bulur. Savaş tüm başına gelenlere rağmen Tilki’den intikam alma planlarından vazgeçmez. Hedefindeki isim yine Aylin’dir. Savaş bu kez Çağla’yı kullanarak Aylin’i zor durumda bırakır. Tüm bu yaşananlardan sonra maskeler teker teker düşmeye başlar..


FOX TV'de 13 Ekim'de ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 14.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-14-bolum-2-fragmani-izle.html

Ben Onu Çok Sevdim 6.Bölüm Fragmanı izle 22 Ekim Salı

Ben Onu Çok Sevdim 6.Bölüm Özeti 1950 senesinde Demokrat parti hükümetiyle iktidara gelen ve başvekil olan Adnan Menderes'in dönemin çalkantılı süreçlerinde yaşadığı siyaset yolculuğunun anlatıldığı Ben Onu Çok Sevdim, izleyenlere Kore savaşı, Sovyetler tehdidi, Nato'ya giriş süreci ve hükümeti devirmeyi planlayan cunta yapılanmasının su yüzüne çıkmasıyla gittikçe zorlaşan siyasi atmosferin bir panaromasını sunuyor. Çocuklarına ve eşi Berin Menderes'e sonsuz bağlı olan Adnan Menderes'in her türlü zorluğa birlikte göğüs gerdiği ailesi, yakın çalışma arkadaşları ve büyük bir aşka düştüğü Ayhan Aydan anlatılıyor. Halkının gözü önünde asılmış bir başvekilin darağacına yürüdüğü yola tanıklık edeceğiz, aziz hatırasına saygıyla. .
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 22 Ekim'de ekrana gelecek olan ben onu çok sevdim 6.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/ben-onu-cok-sevdim-6-bolum-fragmani.html

Bir Aşk Hikayesi 27.Bölüm Fragmanı FOX TV

Bir Aşk Hikayesi 27.Bölüm Özeti “Bu gün senin yanında olmak istiyorum... Olucam da... Yarın n’olur bilmem... Canım isterse kalırım, istemezse giderim...” diyen Ceylan hayatında ilk defa yarını düşünmeden yaşamaya karar verir. Ve soluğu Korkut’un yanında alır. Bu yol onu nereye götürürse gitmeye razıdır ama elbette başına geleceklerden habersiz. Korkut’sa iyice köşeye sıkışmıştır. Memduh kendine gelir gelmez vurulduğunda Korkut’un sözlerini anımsar. Şüpheyle Korkut’u çağırtır ve gerçeği ister “Vurulduktan sonra... Bişey duydum... Oğlumun sesi sandım önce... Herhalde dedim Demir’in yanına gidiyorum. Sonra seni gördüm. Baba diyen sendin değil mi?” Diğer tarafta Gönül, Korkut’un annesini bulmak için uğraşmaya devam etmektedir. Sonunda Hakkı’nın bir şeyler bildiğini düşünerek onunla konuşmak ister. Aynı anda Hakkı da Emine’nin oğlunu ve kardeşini bile hatırlayamıyor olmasına dayanamaz ve annesine kavuşması gerektiğini düşünür. Sonunda Hakkı tüm gerçeği itiraf eder… Ama kime?.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 22 Ekim'de ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 27.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-27-bolum-fragmani.html

Benim İçin Üzülme 37.Bölüm Fragmanı 22 Ekim Salı

Benim İçin Üzülme 37.Bölüm Özeti Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona başarılı bir giriş yapan ve kısa sürede Salı günlerinin en çok izlenen dizisi olan Benim İçin Üzülme, yeni sezonda Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Yine Salı günleri saat 20.00'de yayınlanacak olan dizi, ikinci sezonunda da izleyenleri ekrana kilitleyecek. Benim İçin Üzülme'nin yeni sezonunda neler yaşanacağı ise büyük bir merak konusu..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 22 Ekim'de ekrana gelecek olan benim için üzülme 37.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/benim-icin-uzulme-37-bolum-fragmani.html

Çalıkuşu 4.Bölüm Fragmanı izle 22 Ekim

Çalıkuşu 4.Bölüm Özeti Feride, Kamran’a çok kırgın ve kızgındır. Kamran, Feride’ye oyun oynamış, verdiği sözü tutmamış, oyunu bozmuştur. Üstelik tanıkları da vardır. Kamran, Feride'yi üzdüğünün farkındadır. Kötü haber çabuk yayılır. Feride'nin Kamran'ın ihanetine uğradığı dedikoduları Fransız Mektebi'ne de ulaşır. Feride huzursuzdur. Bu durumun üstesinden nasıl gelinir? Ya oyun deyip geçecek, ya da intikam peşinde koşacaktır. Bursa'ya kumaş almaya gittiği sanılan Seyfettin Bey hala ortalarda yoktur. Evdekiler oldukça tedirgindir. Kamran, Bursa'ya babasını bulmaya gitmek için hazırlık yapar. Selim'in Feride'ye olan ilgisi günbegün çoğalır. Kamran'dan, Feride ile görüşmek için izin ister. Kamran duydukları karşısında şaşkın ve gergindir. Kıskanır Feride'yi. Kamran ile Feride arasında bir şeyler olduğunu sezinleyen Neriman ise telaşlanır. Aşığını kaybetmekten korkar. Göz aşkı görür. Gönül aşkı ister. Dil, söze gelir..
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 22 Ekim'de ekrana gelecek olan çalıkuşu 4.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/calikusu-4-bolum-fragmani.html

Kaçak 4.Bölüm Fragmanı izle ATV

Kaçak 4.Bölüm Özeti Kaçak, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor. .
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 22 Ekim'de ekrana gelecek olan kaçak 4.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kacak-4-bolum-fragmani.html

7 Ekim 2013 Pazartesi

Beni Böyle Sev 29.Bölüm Fragmanı 14 Ekim

Beni Böyle Sev 29.Bölüm Özeti Fahriye, Seda, Reyhan ve Eda’nın kurdukları tuzağa düşerek evde kilitli kalan Ayşem ve Ömer mahkemeye yetişemeyeceklerini anlamışlardır. Arkadaşlarını arayarak kapıları açmalarını isterler ancak sonuç alamazlar. Her ne kadar bu durum bütün planlarını alt üst etmiş gibi görünse de aslında baş başa olmaktan memnundurlar. Kendileri için hazırlanan sürprizler ise ayrılma acılarını daha da artırır. Adliye önünde Ömer ve Ayşem’i bekleyen Nail ve Reha bir kez daha karşı karşıya gelir. Reha boşanmanın bir an önce gerçekleşmesi için sabırsızlanmaktadır. Ancak her iki gencin de ortada olmayışıyla ortam gerilir. Üstüne bir de Eda’nın Nail ile sohbet etmesi bardağı taşıran son damla olur. Seda nihayet aklındaki soru işaretlerinden arınmış, duygularından emin bir halde Furkan ile mutluluğu yakalamış gibidir. Oysa ofise gelen esrarengiz bir mail yaklaşmakta olan fırtınanın habercisidir… Fahriye bloguna gelen e-postalara cevaplar ararken Reyhan da Nezih’in ortada görünmeyişinin gizemini çözmeye çalışmaktadır. Bunca şey yaşanırken kimse Nezih’in nerede olduğunu bilmemektedir. Aslında cevaplar Haluk’tadır . Haluk’un oğlu Deniz’in de gelmesiyle bekar evi iyice şenlenir. Deniz etrafında olup bitenleri keyifle izler, yeni arkadaş grubuna alışmaya çalışır. Nadide, hastaneden çıkmıştır. Üstelik de hiç umulmadık bir hamle ile herkesi şaşırtır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 14 Ekim'de ekrana gelecek olan beni böyle sev 29.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/beni-boyle-sev-29-bolum-fragmani.html

Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Yayınlanan Fragmanı 10 Ekim

Kurtlar Vadisi Pusu 200.Bölüm Özeti Yeni sezonda Polat'ın koltuğuna kimin oturacağı ve dağılan İhtiyarlar Heyeti'nin yeniden kurulabilme süreci ağırlıklı konular olacak. Mısır, Suriye ve bölge sorunları hakkında bu sezon da çok şeyler söyleyecek dizi yine Türkiye'nin gündemini oluşturacak.


ATV'de 10 Ekim'de ekrana gelecek olan kurtlar vadisi pusu 200.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/kurtlar-vadisi-pusu-200-bolum-yayinlanan-fragmani-izle.html

Karadayı 42.Bölüm Fragmanı izle ATV

Karadayı 42.Bölüm Özeti Nişanı durdurmak isteyen Mahir, Feride'den hiç beklemediği bir cevap alır. Feride nişanlanır. Mahir'in Feride için kurduğu bütün hayaller yıkılır. Mahir için Feride'yi affetmek artık çok zordur. Yasin'in Mahir'e bir sürprizi vardır. Mahir hiç beklemediği biriyle yüz yüze gelir! Sonunda Mahir, Bahar'ın katili Seyit'i kaçırmaya karar verir. Babasını kurtarma yolunda Seyit'ten çok önemli bilgiler öğrenir. İlk defa cinayeti Yaver'in işlediğinden emin olur. Mahir, Yaver'in kim olduğunu öğrenmek için aldığı bilgiler ışığında ilerler. Gördüğü manzara karşısında şoke olur! Turgut'un kaderi bundan sonra yeniden yazılacaktır!
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


ATV'de 14 Ekim'de ekrana gelecek olan karadayı 42.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/karadayi-42-bolum-fragmani.html

Fatih 3.Bölüm Fragmanı 14 Ekim Pazartesi

Fatih 3.Bölüm Özeti Fatih’in, Rum Mehmet Paşa’dan boşalan sadaret makamına en güçlü aday Mahmud Paşa’yı değil, İshak Paşa'yı getirmesi, yankılara neden olur. Bayezid gözlerinin önünde gerçekleşen olayın hala etkisindeyken, haseki sultanlar, kendi evlatları adına tahtı garantilemek için, yeni sadrazamla ayrı ayrı ittifak kurmayı denerler. İshak Paşa safını seçmiştir. Sultana bir şey olursa, Şehzade Bayezid’in tahta geçmesi için her şeyi yapacağına dair Gülbahar’a söz verir. Kadınlar arasındaki iktidar rekabeti artar. Şehzade Mustafa , Mahmud Paşa’nın zevcesi olduğunu bilmediği Züleyha’ya gönlünü iyice kaptırırken, Şehzade Bayezid’in kızkardeşi Gevher Sultan ise asla tahmin edemeyeceği birinden hoşlanmaya başlar. Fatih’in oda hizmetine alınan dilsiz Dilyar ise büyük ve gizemli bir sırrın varisi olduğundan habersizdir. Onu bulmak için Kostantiniyye’ye gelen Hurufi dervişleri, adım adım ona yaklaşmaktadır. Mistik güçlerinin kaynağını bilmeyen ve Fatih’e kara sevdayla bağlı Dilyar ise, kendisini dilsiz bırakan çocukluğundaki meşum vakayı hatırlamaya başlar. Çiçek Hatun ise Dilyar’dan hiç hoşlanmamakta ve onu geri göndermenin yollarını aramaktadır. Onbir yıl sonra Fatih’in zehirlenerek ölmesine neden olacak kişinin parmağındaki yüzüğü çalan Baltacı onu satar. Meşum yüzük, saraydan birine hediye olarak gelecektir. Eflak Beyi Radu’nun ziyareti, Macar Kralı'nın esiri olan Kazıklı Voyvoda namlı ağabeyi Vlad Tepeş’i gündeme getirir. Fatih’in sefer kararını öğrenen Papalık ve Venedik ise, bir yandan onu oyalayacak tehlikeli düşmanı Vlad’ı serbest bırakırken, diğer yandan yeni bir suikast planı uygularlar. Sarayın içinde zehirlenmekten kurtulan Fatih’i, dışarıda öldürmeyi denerler. Suikastçının attığı ok hedefini şaşmaz ve Fatih bağrından vurulur.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 14 Ekim'de ekrana gelecek olan fatih 3.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/fatih-3-bolum-fragmani.html

Görüş Günü Kadınları 7.Bölüm Fragmanı izle FOX

Görüş Günü Kadınları 7.Bölüm Özeti Arif, Gülay ile görüşür ve onu tehdit eder çünkü; polise tanıklık yapanın Gülay olduğundan emindirler. Mehmet, Gülay’a zarar gelmemesi için elinden geçen çabayı göstermektedir. Ancak Gülay’ı kötü bir sürpriz beklemektedir. Bahar, Mehmet ve Gülay’ı konuşurken gördüğünden beri aralarında bir şeyler olduğundan şüphelenmeye başlar. Hapisten çıkan Ömer’in eve dönüşü ile mutlu günlerine geri dönen Lale, Turgut’un hayatlarına kâbus gibi çökeceğinden habersizdir. Annesi Zehra’yı ve evini kaybetmekten korkan Murat’ın aklını kolayca çelen Canan; onu ikna ederek hayatının en büyük hatasını yaptırır. ‘’Görüş Günü Kadınları ‘’ üzerindeki karabulutların yağmura dönüştüğü yerde yine birbirilerine sarılır….
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 14 Ekim'de ekrana gelecek olan görüş günü kadınları 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gorus-gunu-kadinlari-7-bolum-fragmani.html

6 Ekim 2013 Pazar

Bir Aşk Hikayesi 26.Bölüm 2.Fragmanı 8 Ekim

Bir Aşk Hikayesi 26.Bölüm Özeti Mustafa yaptığı hamleyle Hürrem’i bozguna uğratıyor. Eğlencenin ve neşenin sultanı Fatma Sultan saraya geliyor. Saraya gelir gelmez Hürrem’in sırrını ifşa ediyor. Hürrem için bir dönem sona eriyor! Selim ise Manisa’da büyük bir hezimete uğruyor. Mustafa, Rüstem’den intikam almaya hazırlanıyor. Barbaros ise Atmaca’nın gizli kimliğini öğreniyor!! Fatma Sultan Hürrem’e büyük bir darbe vurmaya hazırlanırken, Hürrem kimsenin hesap etmediği bir hamle yapıyor! Mustafa’nın savaş ilanı Hürrem’i şaşkına döndürür. Bu savaşı kaybetmeye niyeti yoktur. Mustafa’ya karşı yeni bir plan yapan Hürrem, rahatsızlanır. Bu durum sır gibi saklanır. Zira Hürrem için bir devir sona ermiştir
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 8 Ekim'de ekrana gelecek olan bir aşk hikayesi 26.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/bir-ask-hikayesi-26-bolum-2-fragmani-izle.html

Babam Sınıfta Kaldı 14.Bölüm Fragmanı (14 Ekim)

Babam Sınıfta Kaldı 14.Bölüm Özeti Kaan ve Yağmur, Selin’in evden gitmesi için Tahsin’in babasını işin içine katarak bir plan yaparlar. Tahsin, bir kız arkadaş edinme girişimlerini sürdürmektedir. Fakat yardım istediği Kaan ve Yazgan onunla ilgilenmeyince, Tahsin Desperado ve Cakomo ile arkadaş olmaya karar verir. Desperado, Buse’ye olan aşkını kanıtlamak için cep telefonunu ona verir ve bütün kız isimlerini silmesini söyler. Fakat bu iş Buse’nin sandığından daha zor olacaktır...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 13 Ekim'de ekrana gelecek olan babam sınıfta kaldı 14.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/medcezir-5-bolum-fragmani.html

Sana Bir Sır Vereceğim 14.Bölüm Fragmanı izle FOX

Sana Bir Sır Vereceğim 14.Bölüm Özeti Tam işler yoluna girmişken Gürcan ve Zeynep’in güçleri kontrolden çıkması aile içinde karmaşaya ve mutsuzluğa sebep olur. Onlara yardım edebilecek tek kişi Nihat ise ortalarda yoktur. Bütün bu olanların yanı sıra Büyük Abi’nin Nihat’ı ve Sevgi’yi kaçırmış olma ihtimali Mehmet’i zor durumda bırakır. Mehmet bir yandan çocukları kurtarmak için uğraşırken bir yandan Sevgi ve Nihat’ın izlerine ulaşmaya çalışır. Bu durumu fırsat bilen Esra, Sevgi’nin yokluğunda aileye girme planları yapmaya başlar. Büyük Abi karşısında zor duruma düşen Savaş oldukça gergindir. Meltem bu gelişmelerin başlarına dert açmasından korkmaktadır. Meltem’e sinirlenen Savaş, gücünü ispat etmek isterken kendisini daha büyük bir tehlikenin içinde bulur. Savaş tüm başına gelenlere rağmen Tilki’den intikam alma planlarından vazgeçmez. Hedefindeki isim yine Aylin’dir. Savaş bu kez Çağla’yı kullanarak Aylin’i zor durumda bırakır. Tüm bu yaşananlardan sonra maskeler teker teker düşmeye başlar...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 13 Ekim'de ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 14.bölüm fragmanı fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-14-bolum-fragmani.html

Güneşi Beklerken 16.Bölüm Fragmanı Kanal D

Güneşi Beklerken 16.Bölüm Özeti Kerem, kardeşi gibi sevdiği, hayatta en çok güvendiği Barış’ı üzmemek adına, Zeynep’i kendinden tamamen uzaklaştıracak bir çılgınlık yapıyor. Kerem ile Melis’in çıkmaya başlaması okulda büyük olay olur. Buna en çok şaşıranlar da Barış ve Zeynep’tir. İkiliyi her yerde elele, kol kola görmek ikisini de aslında içten içe rahatsız eder. Zeynep’in kendi kızı olmadığını DNA sonuçlarından öğrenen Cihan çok üzgündür. Üstelik kendini Demet’e karşı çok zor duruma da düşürmüştür. Tülin ise zor günler geçirmektedir. Cem sürekli elindeki görüntüyü kullanarak onunla buluşmaktadır. Ayrıca Tülin’e daha da yakın olmak için kızı Melis’i de kullanır. İşle ilgili Melis’in de çok hoşuna gidecek bir teklif ortaya atar. Jale’nin durumu pekiyi değildir. Kemoterapi sonrası çok halsiz ve moralsizdir. Zeynep ona pasta yapmaya karar verir. Malzemeleri alması için Eminönü’ne gitmesi gerekmektedir. Barış ise amcasını görmeye karar vermiştir, o nedenle Zeynep’e yardım etmesi için Kerem’i arar. Kerem istemeye istemeye Zeynep ile alış verişe çıkar. Sonrasında da Melis ile buluşmasını unutur ve Jale Hoca’nın pastasını yapmak için Zeynep’e yardım eder. İkili birlikte çok güzel vakit geçirir. Amcası ile görüşen Barış’ın kafası karışık, Kerem tarafından ekilen Melis’in ise morali bozuktur. Yaptığı hatayı anlayan ve Zeynep’ten uzak durmaya çalışan Kerem, Melis’i sinemaya götürür. Ancak Zeynep orda da karşısına çıkar. Kardeşi gibi sevdiği, hayatta en çok güvendiği Barış’ı üzmemek adına Kerem, Zeynep’i kendinden tamamen uzaklaştıracak bir çılgınlık yapar.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 13 Ekim'de ekrana gelecek olan güneşi beklerken 16.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/gunesi-beklerken-16-bolum-fragmani.html

Muhteşem Yüzyıl 107.Bölüm 2.Fragmanı 9 Ekim

Muhteşem Yüzyıl 107.Bölüm Özeti Mustafa yaptığı hamleyle Hürrem’i bozguna uğratıyor. Eğlencenin ve neşenin sultanı Fatma Sultan saraya geliyor. Saraya gelir gelmez Hürrem’in sırrını ifşa ediyor. Hürrem için bir dönem sona eriyor! Selim ise Manisa’da büyük bir hezimete uğruyor. Mustafa, Rüstem’den intikam almaya hazırlanıyor. Barbaros ise Atmaca’nın gizli kimliğini öğreniyor!! Fatma Sultan Hürrem’e büyük bir darbe vurmaya hazırlanırken, Hürrem kimsenin hesap etmediği bir hamle yapıyor! Mustafa’nın savaş ilanı Hürrem’i şaşkına döndürür. Bu savaşı kaybetmeye niyeti yoktur. Mustafa’ya karşı yeni bir plan yapan Hürrem, rahatsızlanır. Bu durum sır gibi saklanır. Zira Hürrem için bir devir sona ermiştir
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Star TV'de 9 Ekim'de ekrana gelecek olan muhteşem yüzyıl 107.bölüm fragmanı izle için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/muhtesem-yuzyil-107-bolum-2-fragmani-izle.html