28 Haziran 2013 Cuma

Arka Sokaklar 294.Bölüm Yeni Sezon

Arka Sokaklar 294.Bölüm Özeti

Zeynep, gözyaşları içerisinde sonsuzluğa uğurlanıyor. Ekip, son görevlerinin başında Zeynep’in cenaze törenindedir. Zeynep’in cenazesi emniyette yapılan resmi törenin ardından, Edirnekapı Şehitliği’ne defin edilir. Murat, Ömer’e sıkı sıkıya sarılmaktadır. Pınar ve Ali Murat’ı ve Ömer’i yalnız bırakmamak, destek olmak amacıyla Murat’larda bir süre kalmaya başlarlar. Cenaze işleri bittikten sonra Rıza, ekibi toplayarak Zeynep’in asıl katili Yener’i bulmanın peşine düşer. İçlerinde bir çatlak olduğunu sezerler. Tüm deliller bu çatlağın Serdar olduğunu göstermektedir. Serdar’a hiçbir şey belli etmeden, çalışabilecekleri geçici bir karakol binası bulup çalışmaya başlarlar. Oktay, Tarık, Nevzat bağlantıları bir bir çözülmeye başlar. Murat’a ilk başta bir şey belli edilmez. Ama Murat kimseye haber vermeden olayın içine girmeyi başarır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de yeni sezonda ekrana gelecek olan arka sokaklar 294.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-294-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder