18 Ocak 2014 Cumartesi

Aşk Ekmek Hayaller 7.Bölüm 26 Ocak Fragmanı izle


Aşk Ekmek Hayaller 7.Bölüm Özeti
Hayatın cilvesiyle, Ali Sadri ustanın fırınında tekrar bir araya gelen Uğur ve Altan; birbirlerini tanımamış olsalar bile, bu hayatta da aralarındaki gerginlik devam etmektedir. Karaca'nın ise onlardan habersiz, planlarında okulunu bitirip bir an önce iş hayatına atılmak, bir daha geldiği yere geri dönmemek vardır. Aradığı fırsat karşısına Değirmencioğlu ailesiyle beraber çıkar. Sadece fırsat değil, Altan da çıkacaktır karşısına... Öte yandan, yıllar sonra çocukluk aşkının izini bulan Uğur, ansızın Karaca'nın kapısında belirir. Ne var ki niyeti Karaca'yla tekrar bir araya gelmekten çok onun vasıtasıyla annesinin katilini, Numan'ı bulabilmektir. Uğur'un gözü intikam hırsıyla o kadar kördür ki, bu arayışın kendisini bir felakete doğru sürüklediğinin farkında değildir.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 26 Ocak'da ekrana gelecek olan aşk ekmek hayaller 7.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/ask-ekmek-hayaller-7-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder