28 Aralık 2013 Cumartesi

Sana Bir Sır Vereceğim 25.Bölüm Fragmanı 5 Ocak 2014


Sana Bir Sır Vereceğim 25.Bölüm Özeti
Burak’ın kurtulması tüm aileyi sevince boğar. Ne var ki bu sevinç, Duru’nun ölüm haberiyle gölgelenir. Duru’nun ölümüyle dünyası alt üst olan Savaş, Büyük Abi’den intikam almak için yemin eder. Tilki, bu mücadelede kardeşine yanında olacağına söz verir. Büyük Abi’nin sırrını öğrenen Aylin, bu sırrı ailesini rahat bırakması için Büyük Abi’ye karşı koz olarak kullanmaya karar verir. Aylin’in planından haberi olmayan Tilki ve Mehmet, Büyük Abi’ye ulaşmak için bir plan yaparlar. Bu arada sağlığına kavuşan Büyük Abi ise yeniden çocukların peşine düşer. Aylin’in Büyük Abi ile yaptığı buluşma iki tarafın da planlarını altüst edecektir. Levent ve Meltem, geçmişi arkalarında bırakıp kendilerine yeni bir hayat kurma planları yapmaktadırlar. Ama Büyük Abi onların da peşini bırakmayacaktır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 5 Ocak'da ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 25.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-25-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder