6 Aralık 2013 Cuma

Arka Sokaklar 308.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Arka Sokaklar 308.Bölüm Özeti
Mesut, kendisine suikast düzenleyen Cevher ile karşı karşıya geliyor. Mesut kimseyi tehlikeyi atmamak için Muratlar'da kalmaz, polis evine yerleşir. Tunç, babasını, ne zaman geleceğiyle ilgili sorularıyla yıpratmaktadır. Hem babasını özlemiş, hem de ona bir şey olmasından fazlasıyla korkmaktadır. Mesut’a pusu kuran, intikam almaya çalışan kişinin, Cevher Şanlı olduğu anlaşılır. Eski bir özel harekâtçıdır. Mesut’la Güneydoğu’da bir dönem birlikte görev yapmışlar ve o süreçte epeyce hukukları olmuştur. Dostlukla başlayan bu süreç, Cevher’ın (kod adı, Avcı), yasal sınırların dışına çıkması sonucu hiç de parlak noktalanmamıştır. Cevher, Mesut’un ‘aleyhte’ tanıklığı sonucu, bazı faili meçhul cinayetlerden hüküm giyerek, cezaevini boylamış ve meslekten atılmıştır. Mesut kişiyi teşhis ettikten sonra kötü olur ve bulundukları toplantıdan çıkar. Rıza arkasından gider. Mesut’tan Cevher’in kim olduğunu, neden kendisinden intikam almaya çalıştığını öğrenir ve dehşete kapılır. .
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 14 Aralık'da ekrana gelecek olan arka sokaklar 308.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-308-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder