23 Kasım 2013 Cumartesi

Arka Sokaklar 306.Bölüm Fragmanı izle Kanal D


Arka Sokaklar 306.Bölüm Özeti
Muzo idari soruşturmaya tabi tutulur. Rıza Baba ve ekip de, Tarık’ı yakalamanın ve ekip arkadaşlarının suçlu olup olmadığını anlamanın peşine düşüyor. Muazzez, açığa alınmanın ve yaşadığı bunalımların hesabını Leyla’dan sormak ister. Leyla, kendisine operasyon ile ilgili bilgi vermediği için ona küstür. Muzo idari soruşturmaya tabi tutulur. İçişleri Bakanlığı Müfettişi Adem Çeker, soruşturma için emniyete gelir. Muzo evine gönderilir. Evinde haber beklemesi gerektiği söylenir. Ekibin tutumu nötrdür. Leyla, ekipteki bu durumu görünce Muzo’ya suçlu muamelesi yapıldığı için isyan eder. Murat ortamı sakinleştirmek ister ve Leyla’yı alıp çıkartır. Bülent sorgudadır. Tarık, ağabey gördüğü akıl hocası İlter’in yanına saklanır. İlter, Bülent için bir avukat yönlendirir. Bülent direnir ve hiçbir şekilde konuşmaz...
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Kanal D'de 30 Kasım'da ekrana gelecek olan arka sokaklar 306.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/arka-sokaklar-306-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder