10 Eylül 2013 Salı

Beni Böyle Sev 25.Bölüm 16 Eylül Pazartesi

Beni Böyle Sev 25.Bölüm Özeti

Eda’nın Akçaabat’a gelişi Ayşem ve Nail’e sürpriz olmuştur. Her ikisi de bu ziyaretin sebebini merak etmektedir. Öte yandan Reha Eda’nın Akçaabat’a gitmesine çok öfkelenir, hemen yola çıkmaya niyetlenir. Ancak Ömer engel olur; hiç kimsenin ilişkilerine karışmamasını, ayrılık kararlarının kesin olduğunu, bu problemi kendisinin çözeceğini söyler. Ömer yanına Nezih’i de alarak Reha’nın arabasıyla yola çıkar. Nezih’inse aklı Reyhan’dadır, bu mecburi yolculuktan rahatsızdır. Nitekim Serhat’ın Reyhan’a olan ilgisini kıskanan Semih ağabeyini arayarak Reyhan’ı kaybetmek üzere olduğunu söyler. Nezih’e son derece kırgın olan Reyhan, Serhat’a bir şans vermeye kararlıdır. Ağabeyi ile hesaplaşmayı göze alan Eda karşısında Ömer’i görünce çok şaşırır. İşler iyice karışmaktadır. Eda hemen bir buluşma ayarlar; Ömer ve Ayşem İstanbul’da buluşacaklardır. Furkan işlere dört elle sarılmış firmayı kurtarmaya çalışmaktadır. Diğer yandan Seda’nın Ömer’e yakın olmasından rahatsızlık duymaktadır. Aslında haksız da değildir; Ömer ve Ayşem’in ayrılığı Seda’nın aklını karıştırmış gibidir. İşlerin umdukları gitmemesi Safiye ve İlyas’ı bir kez daha maddi olarak zor duruma sokmuştur. İlyas yine işsizdir. Safiye İlyas’ın Akçaabat’a giderek Nail’i İstanbul’a dönmeye ikna etmesini ister. Zaten Safiye’nin dırdırından bıkmış olan İlyas soluğu Nail’in yanında alır.
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


TRT 1'de 16 Eylül'de ekrana gelecek olan beni böyle sev 25.bölüm fragmanı için yayınlanan fragmanı sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/beni-boyle-sev-25-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder