30 Ağustos 2013 Cuma

Sana Bir Sır Vereceğim 9.Bölüm 6 Eylül FOX TV

Sana Bir Sır Vereceğim 9.Bölüm Özeti

Tilki ve Aylin arasındaki duygu karmaşası sürerken Aylin’i tuzağa düşürüp kaçıran Savaş, Aylin’i Büyük Ağabey’e teslim eder. Fakat Savaş’ın Aylin için yaptığı bu plan Meltem’in hoşuna gitmeyince işler biraz karışır. Aylin’i kurtarmak için herşeyi yapmaya hazır olan Tilki aynı zamanda Savaş’ın hazırladığı tatsız sürprizle de karşılaşır, Tilki için işlerin içinden çıkmak hiç kolay olmayacaktır. Aylin’i kurtarmak için her dakika zamanı biraz daha daralan Tilki aynı zamanda geçmişiyle de hesaplaşmak zorunda kalır.Aylin’in kaçırılması yüzünden endişeli olan Sevgi de Sedat’a gider. Aradığı soruların cevabını Sedat’ta bulamaz ama bambaşka şeylerle karşılaşır. Dizinin son bölümünde duygularını artık saklayamayan Tilki ve Aylin’in hayalini kurdukları yakınlaşmadan sonra aralarındaki ilişki sözde kardeş olmaktan çok başka bir hal almıştır. Mehmet’in, kaçırılma olayından Tilki’yi sorumlu tutması ise bu durumu daha da zora sokmaktadır. Tilki’nin vakti daralmakta, Aylin daha büyük tehlikelere doğru ilerlemektedir. Bakalım Tilki, Aylin’i bu beladan kurtulabilecek mi ?
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


FOX TV'de 6 Eylül'de ekrana gelecek olan sana bir sır vereceğim 9.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/sana-bir-sir-verecegim-9-bolum-fragmani.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder