21 Temmuz 2013 Pazar

Aşk Emek İster 11.Bölüm 28 Temmuz Pazar

Aşk Emek İster 11.Bölüm Özeti

Demir başına aldığı darbeyle baygın yatarken, gizemli kişi para çantasını da alıp kaçar. Demir kendine geldiğinde yerde bir anahtar bulur. Anahtarın gizemli kişiye ait olabileceğini düşünür. Uzun zamandır peşindeki kişinin Bekir olduğundan şüphe ediyordur. Bekir'in evine gidip anahtarın ona ait olup olmadığını kontrol eder... Deniz Derya'ya Kerem'den ayrılmasını söyler. Derya buna karşı çıkar ve ablasıyla tartışıp Kerem'e gider. Ancak Kerem'e gittiğinde gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar!... Leyla sonunda Demir'e aşkını itiraf eder. Demir Leyla'ya başkasını sevdiğini söyleyince Leyla yıkılır. Berna'yla da kavga edince çareyi Deniz'in evine sığınmakta bulur! Deniz Leyla ile aynı adama aşık olduklarını bilmeden Leyla'ya destek olmaya çalışır. Diğer yanda Berna, balo gecesinde Demir ve Deniz'in birlikte göründüğü bir fotoğraf bulur. Deniz'in kim olduğunu araştırır ve fabrikada işçi olarak çalıştığını öğrenir. Demir ile bağlantısını çözmeye çalışırken, Demir'in şirkette ya da fabrikada olmadığını fark eder. Berna bu işin peşine düşüp, şüphelendiği olayları birleştirir ve Demir'in büyük sırrını öğrenir!
Fragman henüz yayınlanmadığı için, arzu ederseniz bir önce ki bölümde neler olduğunu hatırlamak için önce ki bölüme ait bir kesiti izleyebilirsiniz.


Show TV'de 28 Temmuz'da ekrana gelecek olan aşk emek ister 11.bölüm fragmanı yayınlandığında sitemizden izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://#/ask-emek-ister-11-bolum-fragmani.html

1 yorum: